Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kočky, prečo balíte zadaných chlapov?

Príspevok v téme: kočky, prečo balíte zadaných chlapov?
hebik

Zaujímal by ma fakt, prečo niektoré kočky balia predovšetkým zadaných chlapov, aj keď priamo vedia, že tí dotyční majú partnerku... ja si napr. od zadaných držím odstup, lebo si poviem, že nechcem, aby sa to raz stalo mne - ale bola by som na opačnej strane.. aj keď ma balí nejaký zadaný, pokecám, no slušne ho odpinknem, keď to chce naťahovať na ďalšie stretká (to prvé sa väčšinou odohrá niekde náhodne - keď ideme s babami von a pod.).. no mam dojem, že v dnešnej dobe aj zopár kočiek, ktoré sú v mojom okolí, si zvyšuje svoj virtuálny kredit tým, že začnú namotávať zadaných.. a vysvetliť mi to logicky nevedia, tak sa pýtam, prečo? :)

hebik

vsak to, kocky.. uplne s vami suhlasim. Nikdy nehovor nikdy, nikdy nevieme, co bude, ale mne osobne sa to tiez hnusi, uz len kvoli tomu, ze ja som dost ziarliva a mam spokojny vztah, vela si s priatelom vzajomne rozpravame aj o jeho kolegyniach, aj o kamoskach.. a tiez mi podotkne dost vela krat, ako mu pisu tie kocky a tak, tak na zaciatku sa vzdy pousmejem, ale potom vnutorne ma to obcas nici, aj ked si poviem, ze musim s tym ratat, kedze priatel je fesak.. no ale tiez sa nebojim, ak by to aj malo prist, tak nic s tym nenarobim a zariadim sa (mozno hram teraz machra). Ale je mi fakt nanic z takych bab.. ale su taki aj chlapi bohuzial.. tiez som zazila parkrat, vacsinou s nadriadenymi a to je dost zle potom ich odbyt, ale ja som to vzdy riskla a nejako taktne si dopredu premyslela, ako to urobit, aby mi dali pokoj.. navyse, ked ich vidim, ako sa pred manzelkou robia, aki su vzorni manzeli a potom, ked tam manzelky nie su, tak su z nich vysloveni ku...ici. Keby mali aspon skarede manzelky.. ale fakt napr. jedneho manzelka je aj povolanim manzelka - lebo maju viac prosperujucich spolocnosti, takze ona je len doma, dobrovolne nezamestnana, stara sa o 10r. dieta a o domacnost.. vyzera doslovne ako modelka, aj sa s nou da normalne pokecat a jej pan manzel, je mi z neho zle, ked vidim, co robi.. nechapem tie kocky, co sa nechaju nahovorit a maju s takymi nejaky romanik..
A tie moje zname - oni prave balia tych zadanych aj kvoli zevraj adrenalinu, ze ich to bavi, balit a potom pretiahnut zadaneho.. a zvysia si sebavedomie.. no najhorsie je, ze niektore maju aj stalych priatelov, takych, ktori by im modre z neba zniesli a prave take ich podvedu.. co je toto za svet..

smajliQa

a mna v bare balil jeden debil, a stale nieco trepal, ze osm nadherna a take debiliny, uz mi to islo poriadne na nervy.. sedel tam aj s kamosom... ja som to uz ani nevnimala poriadne.... no a po hodine trepania o tom jak sa mu pacim viete co povedal????? ze :

jaaaaj keby som mal doma taku jak si ty miesto tej co tam mam.... KONEC!!!!

ja mat takeho kktka co by toto robil po baroch, ze takto bali casnicky alebo co.. no tak asi by som ho kopla medzi nohy pekne. nech sa spamata....

elsa5.5

mám takú známu po 10 rokoch aj viac si konečne niekoho našla po mesiaci známosti sa objavila jeho žena a bolo... tiež obrúčku nemal,stále za ňou chodil...

Laurina22

Jajka,no vsak toto...jaaaaj ja uz si z toho davno hlavu nerobim,len uz to vsetko vidis pekne a realne a zrazu bum,ze doma manzelka:-)))Magori...

jajka001

laurina, lebo slobodni sa boja vztahu, ked taki nieco skusia, skor to myslia vazne, co si robis z toho hlavu, zenati skusaju uz len preto lebo vedia ze NEMOZU :)

Laurina22

A preco zadani balia slobodne???Mna balia LEN zadani a vzdy prvi,bez mojho naznaku...takze nie vzdy je chyba v zene...

smajliQa

jajka aj ja taku poznam.. a poviem ti, ze je fakt skareda, vsetci si z nej srandu robia.. ale tak jej treba, je velmi primitivna....

jajka001

stretla som len jednu taku a povedala by som ze to robila asi preto, ze mala skvely pocit zo seba ked mala pocit ze ju niekto chce. lebo ked niekoho zvadzas, vlastne ponukas sex - telo - nie vztah, a tato chuderka bola dost skareda tak sa musela k tomu asi znizovat aby ju niekto chcel.

Tyshka

vsak prave to dnesnomd obe uz nasjt chlapa ktory nepodvadza je tazke no chlapa mam verim mu ze ma nikdy nepovedie ale bat sa bojim co uz..