Nikdy som nad tym nejak extra nepremyslala,ale pred par dnami,ked som spala u kamaratky, tak rano sa ma opytala, ze preco sa tak casto budim. Myslela som,ze je to tak u vsetkych ludi. Zobudim sa aj 6krat, sedemkrat za noc, niekedy viac niekedy menej a idem cikat. Myslela som,ze je to tak u vsetkych ludi. A ona mi povedala,ze celu noc spala a ze na vecku nebola ani raz... az rano. Vy v noci tiez nechodite cikat? Ja nevydrzim necikat dlhsie ako take dve hodiny. A to podotykam,ze cca hodinku a pol pred spanim uz nepijem,ale aj tak to neriesi moj kvazi problem. Doteraz som to ani nebrala ako problem,ale ked sa nad tym tak zamyslam,tak je to dost otravujuce vstavat kazde dve hodiny a ist na zachod. Potom sa mi niekedy stane,ze sa vratim do postele a uz neviem zaspat. Ake mate vy skusenosti? Len seriozne prosim.
Chodite v noci cikat? (Nerobim si srandu)
Nechodím cikať vôbec. Možno tak raz za polroka vstanem o hodinku skôr, lebo mi je treba, ale to len preto, že som sa večer veľmi nalievala.
zdravy clovek v noci nechodi cikat,az rano.Ja osobne mam problem s oblickami a chodim kazde 2 hodiny.
ja nechodim vobec
Podľa mňa to nie je normálne 6x za noc isť cikať.
Mne sa to stane maximálne 1x za noc, aj to len vtedy ak som prechladnutá. Bežne prespím celú noc.
lucka ja chodim cca 3-5 krát za noc niekedy nechodim vobec ale to raz za uhorsky rok myslela som si ze som nastidnuta ale to nie je tym mozno mame mensi mechur alebo ja newiem
lenze ja sa za tych 5 krat nevicikam vela vzdi len par krat ,,cvrknem,, ale citim sa ako plná chapes ... doktorka powedala ze to mam mozno stresom alebo inym psychickym problemom mechur mam vraj v poriadku