Ahojte.Mate niekto skusenosti so Serliftom.ja ho berem 7 tyzdnov,trochu sa to zlepsilo,ale plny ucinok sa este nedostavil?Prečo?
Serlift - Vaše skusenosti
petka222 kludne si persen mozes dat, ja som ho dakedy uzival a som sa aj pytal mojho psychiatra a vravel, ze neni problem.
To ti neviem povedať,spytaj sa doktora.Ale Persen je volnopredajny.Možno by ti pomohol Lexaurin.A prosim ta za ako dlho ti zabral ten Serlift?
Ahojte. Beriem serlift a nemozem po nom spavat. Mohla by som si dat napr. persen aby som dobre spala? Mozem to brat s AD? alebo nejaky iny liek na nespavost ktory mozem brat sucasne s AD poradte.
Podporuje fyz.aktivitu,je to na povzbudenie...
Napísala si, že si nemohla dobre pri Serlifte spávať. Ja som ho začal brať, ale kvôli nadmernej únave pri fyzickej aktivite som s tým veľmi skoro prestal. Uvažoval som sa kvôli mojim problémom k nemu vrátiť. Mohol som urobiť chybu, že som nepočkal dlhšie? Vraj by tieto príznaky časom prešli... Podporuje to časom fyzickú aktivitu? Ja som ho užíval len krátko a kvôli športu som s tým aj skoro prestal - nevládal som v bežných situáciách, cítil som sa slabý...
Ďakujem za odpoveď, prosím...
serliftu to trva trochu dlhsie, o chvilu zaberie, velmi dobre AD, len trosku povzbudzujuce nespavala som pri nich skoro vobec, bolo to o drzku
Treba zmenit lieky za ine antidepresiva. Tento mal zabrat do 4 tyzdnov