Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akne, skvrny a jazvy

Príspevok v téme: Akne, skvrny a jazvy
arja

mam mierne akne,no problemom su skor skrvrny po akne(jazvy?).Plet mam k tomu aj zacervenanu,teraz to nie je az tak zle,no v lete je to hroza.Staci mi par minut na slnku a uz som ako paprika.
Plet mam raz suchu,raz az privelmi mastnu.Co by ste mi poradili?

Podotykam,ze koznym nedoverujem a ani dostupnej kozmetike na trhu nie.Volila by som radsej nieco na prirodnej baze.Co tak oleje? Mate s nimi skusenosti? V nasom meste su dostupne tie od znacky Saloos.Je to kvalitna znacka? Pripadne,poradte nieco vase na moj problem.Dakujem vaam

alfabeta

keď máš veľmi červenú tvár, nemáš teda rozšírené žilky na tvári?
a tým teda aj priveľmi citlivú pleť.
pozerala si niečo antialergické na rozšírené cievky?

adusha

ja mam tiez uz nejaky cas problem s akne.. myslite ze to moze mat aj nejaku suvislost s konzumovanim cokolady (sladkosti)? uz niekolkokrat som si povedala ze skusim sladkosti obmedzit ale nejak sa mi nedari,pretoze ich mam strasne rada :D moze to byt tym?

Ve

no...na saloos ja nedám dopustiť, je to výborné, olej, mliečko
pridávam výborné videjko, ako na akne pleť, mejkap, výhodou je angličtina, mne to video veľmi pomohlo

www.youtube.com

ayurveda

Santalový olej.Pomáha aj s odstraňovaním jazvičiek po akne,atd.Možete sa pozrieť aj na stránku ayur-veda.sk

arja

tessy111
akne ma ani tak velmi netrapi,ale dakujem za radu,i ked zmenit stravu si velmi dovolit nemozem,kedze som na intraku:P

ayurveda

Mam prírodné prípravky zo srilanky,aj na vaše problemy.Ak chcete ayurveda.skzavinačgmail.com Sú velmi účinné,pomáhajú.

tessy111

arja, mna tiež trapi mierne akne a tak isto som vyskušala kožne ale nepomohli mi.Skus zmeniť stravu a prijimať viac tekutin.A na tie jazvy pomôže asi len laser.