caute dufam ze my poradite mam 14 rokou a moj penys ma dlsku 14,5cm
dlska penisu v nisom veku
máš ho dost veľký aj teraz podľa mňa. a máš len 14, tak sa zatiaľ nad tým netráp.
ja nechapem co ty chlapce tu riesis....co by si ho chcel mat obviazaneho okolo nohy?nezalezi na velkosti,ale na sikovnosti...a mas este len 14 rokov...
Na čo ti je dlhší, ved zatial slúži na cikanie. Nestačí ti?
cikula & spol: vidim, ze vam ironia vela hovori... neste nahodou blondinky? :D Moja reakcia bola na to, ze sa tu nenormalne mnozi prizpevky typu: " Mam 10 rokov, moj penis je taky a taky, prosim poraddte ci to bude staci mojej eventualnej priatelke o 10 rokov alebo ci mam utekat za nejakym samanom, ktory mi da tabletky z jelenieho kokota za 1000SK kus po ktorych sa mi urcite zvecsi o 150%...
ivuliatko viesco diky ale aj tak si myslim ze 2 3cm podrastie
mam pocit ze ramirez to pise lebo ho ma mensieho ako ty a to ho nasralo preto ti to napisal lebo zavidi hihih takze ramirez schovaj si toho saska a nemachruj 14 ,5 no ja som videla chlapov co mali 30 rokov aj viac a maly ho mensi ako ho mas ty to ti mozem povedat ale zas co som pocula maly aj vecsich . ale priemer je 15 cm takze mas priemer
ramirez ty skurvysin jemu to staco
Nie nestaci, mas ho maleho!!! Zalez niekde a uz nikdy nevylez s tym svojim malym trapnym saskom na svetlo!!! :D
staci jeden prispevok.. a ked uz zak dl-Z-ka