vztah

jajka001_

a ak on sam nie je velmi spolocensky je pochopitelne ze ta nebrava na spolocenske akcie. tebe to asi ale chyba, tak s tym nieco sprav. kup listky do kina, na koncert, festival, vystavu, naplanuj nieco

Smutna9

jajka tiez nie moc aktivne. dost casu venuje pocitacom, technike.. obcas skoci s chalanmi niekam sadnut, ale na diskoteku ci party nesiel uz velmi dlho..

Smutna9

jajka mozno hanbil :( ale nezdalo/nezda sa mi to tak, kedze mi neraz hovoril, ze mali debatu s chalanmi o tom, ze je lepsia mladsia partnerka a tym nemyslim 1 ci 2 roky..

a este nepytala. nepozastavovala som sa nad tym, iba posledne dni mi to zacalo vrtat v hlave. no najskor som si chcela vypocut nazory, nejako si to prehodnotit a az potom s tym ist za nim.

jajka001_

ide mi len o to ze ci sa nehanbil pred ludmi ze ma taku mladu zabu. ale uz mas 18 tak by to vadit az tak nemalo
opytala si sa ho na to, preco ta nepredstavil?

Smutna9

viem, ze vela ludi je proti aby sa ludia s vek.rozdielom v takom veku davali dokopy, ale neprisla som sem riesit toto -teda pokial to nema nejaky suvis s temou..

moji rodicia o nom vedia, ale take oficialne predstavovacky neboli. vlastne sa taktiez nepoznaju. videli sa len parkrat aj to len medzi dverami. a ako travime volny cas? prechadzky so psom, pozeranie TV, rozpravanie sa, jedenie, maznanie sa..

jajka001_

no ze on uz bol dospely a ty este bola dieťa
naozaj takto fungujete tri roky? a ako travite volny cas? okrem sexu v jeho izbe? tvoji rodicia ho poznaju?

Smutna9

ano mala som vtedy tolko, ale nechapem ako to s tym suvisi..hm?

a Deee byvame od seba kusok. a zenaty snad nie je. chodievam obcas k nemu (ked je sam doma) a myslim, ze viem rozpoznat ci tam zije so surodencami alebo je to jeho byt s manzelkou. a naozaj neviem preco, neviem si to vysvetlit :(

jajka001_

ak sa za tebe nehanbi, resp za seba, tak urcite nieco taji
ked ste zacali spolu chodit, mala si len 15 a on 23...