váš názor , prosim chalanov a baby asi tak do 25r :)
Oholená vs. chlpatá
lol :)) tým že si si ako kritérium určila chalanov a baby do 25 rokov tak si si aj sama odpovedala :)) skús sa spýtať inak, len babičiek od 60 vyššie :D bezpredmetna diskusia
Rob tak, ako uznas za vhodne.
Mne osobne (som zena) je s prepacenim do grcania ked vidim hnusne, neupravene genitalie a predstavim si ze by som sa ich este mala dotykat..
kazdopadne ak nie oholene, vseobecne plati pravidlo - UPRAVENE !!
Ludia tu pisu, ze vsetko ma svoj vyznam.. iste, ale aj vlasy Vam rastu - a nechavate si ich snad narast az po zem ? Nie, strihate sa, upravujete sa.... - a to iste plati aj o genitaliach.
Kazdy inteligentny, rozumny clovek na urovni sa stara o svoj vzhlad .
preco do 25 rokou aj starsi su oholeny ako decka prdelka
jednoznacne chlpate ... dnes ked sa pozries na 10zien tak na 99% hned vies ako je upravena dohola alebo pasik ... nevie preco v dnesnej dobe si ludia myslia ze neoholena je fuj ?! preco ? lebo doba hovori holit ? alebo hygiena ? ked sa zena umyva pravidelne je jedno ci je oholena alebo nie ... osobne ked sa pozriem na vyholenu akoby som sa pozeral na mala dieta ...fuj
je jedno, ci chlpata/y alebo nie, hlavne ze je :D
Tivole, :-)) Ty betar, zase si ma rozosmial
Sweater, prosim Ta, kde si?, ved im povedz, co si o tom myslis Ty :-))
Vsetko na svete, teda aj ochlpenie intimnych casti tela ma svoj dobry dovod preco tam je, ale pravdaze hygiena musi byt, oral by sa mal robit iba vtedy, ked je moznost poriadnej sprchy tesne pred, potom ten nejaky chlp v ustach az taky problem nemoze byt, alebo by zena v pripade, ze partner ma zarastenu hrud alebo aj chrbat mala striktne ziadat, aby sa pravidelne cely holil, to vari nie a co potom ked ho bozkava, mala by ho pre pripadny chlp v ustach celkom zatratit?, nemam rada, ked muzi striktne pozaduju vyholene hracky a sami su pritom kde-kade chlpati
Ja by som si pripadal pri orale,že mám do činnosti s parenou buchtou. Človeče a zas opačne! Musel by som si davať strašny pozor pri jedení parenej buchty aby som ju nezačal oblizovať..to by bola hamba.
Mám rád chlpatu..bože deriem sa cez prales,najdem pahorček,ktorý rozvarím ako sopku a potom šup do jaskynky!!!!
Ked ju milujes , je Ti to jedno. Ale ohladom hygieny .... sam si urob nazor..