Muž rak

whee_ee

Ja som žena rak... A poviem vám, nie je výhra byť taká precitlivelá, lebo niektoré veci treba brať s nadhľadom a v dnešnom svete pokryteckých vzťahov sa väčšinou raci s tými svojimi ružovými okuliarmi len natrápia. Našťastie som konečne natrafila na niekoho, kto ma robí šťastnou...

smajliQa

je to vsetko pravda co tu pisete.. uz som sem prispievala, ale este jedno poviem.. ze fakt.... strasne su lenivy, a neradi chodia do prace... neznasaju robit, ale radi si uzivaju.. aj ked nie svoje love..

Ho ma:)

Presne tak naviazaný na matku, strašný nepolepšiteľný neverník a dokonale samoľúbi. Má rád peniaze ale nerád ich zarába. A čo sa týka obetavosti o tom nemôže byť ani reč.

sio

zdravím.Výborná charakteristika aj tohto znamenia je na stranke www.tajomno.sk.na mňa to sedí verím že to bude aj na znamenie ktoré ťa zaujíma.Inak odporúčam do pozornosti i články ktoré tam majú,len ak chceš.Dobrú noc

smajliQa

rak je dost zvlastne znamenie... oni su celkovo dost naviazaní na svoju mamu... vzdy jej daju prednost pred partnerkou...
a ak daju prednost partnerke, tak je to na cely zivot..
potom neodporucam ublizit mu..

Deee

Ja poznam len jedneho muza racika, no ten je zivotna vyhra, trpezlivy nezny citlivy tolerantny opora atd. Negativa blizsie neviem nakolko ho poznam len zbezne, ale asi by sa pri lepsom spoznani nejake nasli ;-)