Sex so starsou zenou.

ktokoľvek

Trineo, trepeš tu pekné bludy ! Keď sa človeku páčia staršie roštenky, neznamená to nič zlé. Podla mňa je to super vec, lebo taká ženská má viac skúsenosťí ( pravdepodobne ) ako nejaká čučoriedka :)

Podla mňa si tú psychickú traumu nosíš vo svojej hlave TY, keď máš takýto názor. Nie každý je taký ako ty. Takže klud. Žiadal o normálny názor. Choď j...ť mníšky, tým bude ich vlastná chlípnosť trestom. Magor

rebellin

Eklhaft, tvoj prípad je ale o niečom inom, to sem nepleť, tu ide o rozdiel 6-7 rokov. A opakujem zas a zas, v otázke ide o sexuálny vzťah. Čo mi dá taký vzťah? No predstav si že veľa. Trineo, vlastná chlípnosť mi bude nakoniec trestom? A ty tu o čom trepeš? To si čítal v biblii či nejakej podobnej debilnej knihe?

trineo

Čo vlastne očakávaš od sexuálneho vzťahu - že Ťa naplní? Hľadaš vlastne niekoho, kto by súhlasil s tým, aby si si na ňom uspokojoval svoje sexuálne chute. Na tú ženu budeš pozerať len ako na objekt sexuálnej túžby - a ak ju nájdeš, ona tak isto bude pozerať na Teba. To Ti stačí? Taký vzťah Ti šťastie a spokojnosť neprinesie. Nič Ti nedá, vezme Ti dôstojnosť a vlastná chlípnosť Ti bude nakoniec trestom.
Ak hľadáš staršiu ženu na sex, vynára sa zároveň otázka: mal si v detstve alebo v dospievaní problém s nejakou ženou, ktorá Ti bola autoritou (matka, teta, učiteľka ...) a takto to chceš kompenzovať?

eklhaft

rebelin

Ked sme boli spolu , mal som 31. ona mala 46. ,,, myslis ,ze keby sme spolu boli este aspon dva roky ,tak by sme si vychadzali dalej ? A nehovor stale len o sexe , co tu zenu budes len je...t , ze mas chut na starsie ? A este od koho vies ,ze starsia je skusenejsia ,,,kolko si mal starsich a kolko mladsich ?

Bezz

Vezni si mladučkeho Bezdedu a Banašovu,chlapec sa naučil a potom sa rozlučil! Vieš ako sa hovorí..na starej ...i sa dobre zacvičí!!!

Korpiklaani

V otazke islo o sexualny vztah, mozno aj so starsou, ako 7 rokov. Samozrejme, co sa tyka urovne nejakej vzajomnej blizkosti, tak myslim, ze vo vacsine sexualnych vztahov musi byt aspon nejaky stupen kamaratstva, aby to fungovalo.

ta3

moze to byt fajn, preco nie?, na veku az tak velmi nezalezi, o 6-7 rokov starsia partnerka nie je nic nevhodne, ci nenormalne, dokonca to moze byt lepsie ako s mladou zabkou, ktora este nevie co vlastne chce

rebellin

Eklhaft, ak si cítil odstup, je to len tvoj problém, to ešte neznamená že inde to nemôže klapať. Staršia partnerka je skúsenejšia ako mladá baba, väčšinou, to rozhoduje. A odstup kvôli veku? Blbosť na entú.

eklhaft

Excell

Ja hovorim , ze som ten vztah mal , po sexualnej stranke ,skor som ucil ja ju. Nebudem rozpisovat co sme spolu robili ,ale vzdy som citil isty odstup ako mladsi .....bla bla, nedavaj rady ked si to nezazil.