Mam 31 rokov a od teenagerskeho veku ma zaujimaju starsie zeny, aspon o 6-7 rokov. Aky mate nazor na sexualny vztah s takouto zenou?
Sex so starsou zenou.
Trineo, trepeš tu pekné bludy ! Keď sa človeku páčia staršie roštenky, neznamená to nič zlé. Podla mňa je to super vec, lebo taká ženská má viac skúsenosťí ( pravdepodobne ) ako nejaká čučoriedka :)
Podla mňa si tú psychickú traumu nosíš vo svojej hlave TY, keď máš takýto názor. Nie každý je taký ako ty. Takže klud. Žiadal o normálny názor. Choď j...ť mníšky, tým bude ich vlastná chlípnosť trestom. Magor
Eklhaft, tvoj prípad je ale o niečom inom, to sem nepleť, tu ide o rozdiel 6-7 rokov. A opakujem zas a zas, v otázke ide o sexuálny vzťah. Čo mi dá taký vzťah? No predstav si že veľa. Trineo, vlastná chlípnosť mi bude nakoniec trestom? A ty tu o čom trepeš? To si čítal v biblii či nejakej podobnej debilnej knihe?
Čo vlastne očakávaš od sexuálneho vzťahu - že Ťa naplní? Hľadaš vlastne niekoho, kto by súhlasil s tým, aby si si na ňom uspokojoval svoje sexuálne chute. Na tú ženu budeš pozerať len ako na objekt sexuálnej túžby - a ak ju nájdeš, ona tak isto bude pozerať na Teba. To Ti stačí? Taký vzťah Ti šťastie a spokojnosť neprinesie. Nič Ti nedá, vezme Ti dôstojnosť a vlastná chlípnosť Ti bude nakoniec trestom.
Ak hľadáš staršiu ženu na sex, vynára sa zároveň otázka: mal si v detstve alebo v dospievaní problém s nejakou ženou, ktorá Ti bola autoritou (matka, teta, učiteľka ...) a takto to chceš kompenzovať?
rebelin
Ked sme boli spolu , mal som 31. ona mala 46. ,,, myslis ,ze keby sme spolu boli este aspon dva roky ,tak by sme si vychadzali dalej ? A nehovor stale len o sexe , co tu zenu budes len je...t , ze mas chut na starsie ? A este od koho vies ,ze starsia je skusenejsia ,,,kolko si mal starsich a kolko mladsich ?
Vezni si mladučkeho Bezdedu a Banašovu,chlapec sa naučil a potom sa rozlučil! Vieš ako sa hovorí..na starej ...i sa dobre zacvičí!!!
presne tak, ako hovoris
moze to byt fajn, preco nie?, na veku az tak velmi nezalezi, o 6-7 rokov starsia partnerka nie je nic nevhodne, ci nenormalne, dokonca to moze byt lepsie ako s mladou zabkou, ktora este nevie co vlastne chce
Excell
Ja hovorim , ze som ten vztah mal , po sexualnej stranke ,skor som ucil ja ju. Nebudem rozpisovat co sme spolu robili ,ale vzdy som citil isty odstup ako mladsi .....bla bla, nedavaj rady ked si to nezazil.