Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
achjajach

Dobrý deň,viem,takýchto tém je tu milion,no nikde som nenašla mne podobný prípad..Beriem antikoncepciu,pravidelne,nikdy som nezabudla,jedine ak som zjedla pár krát o 45 min pozdejšie...a neberiem ani atb,nič,no s priatelom sa chranime len antikoncepciou,no nikdy sa do mna nespraví ... A i tak mám v poslednej dobe divné príznaky:/ .treba mi často cikat,mám tvrdé brucho dole,je mi často na zvracanie :/ bojím sa,ale hovorím si,ved si pozor dávame,tak by sa nemalo nič stat :/ mali ste niekto podobný problém?...robila som si test,bol negativny,ale aj tak je to ešte skoro,test by mi zrejme neukazal:/

katuska25

Nechcem zakladať novú tému tak dúfam že mi poradíte aj tu...môžem byť tehotná, ak ma vôbec nebolia prsia iba trošku ako vždy pred menzesom..ani sa necítim vôbec divne, akurát to nie a nie prísť...vo štvrtok som myslela že už hej, aj zle mi bolo, a potom to prešlo a doteraz nič :(

tstekvickats

no boli by ste prekvapení ale známa otehotnela dvakrát aj napriek tomu, že brala HAK...v provm prípade sa raz opila a asi tabletku vyzvracala....ale v druhom prípade si nebola vedomá, žeby nevzala alebo nejak inak nebrala pravidelne tabletku....takže žiadna antikoncepcia nie je stopercentná...ale to ešte neznamená, že by si mohla byť ty tehotná...možno sú to príznaky len nejak choroby...zájdi za gynekologom...

jankaaaaaaaa

nebud smiesna.. ked beries hak tak nemas ovulaciu , takze keby si v sebe mala nonstop spermie tak neotehotnies aj keby si velmy chcela. a tie "priznaky " co mas mozu byt aj z toho ze si mozno prechladla alebo co. preco ta ako prve napadne to najmenej pravdepodobne preboha

Discodiva

nebudeš určite tehotná, neni šanca, podla mna, ked berieš antiku a ešte aj sa do teba nespraví, možno su to priznaky bližiaceho sa menzesu...