Dobry den, chcela by som s spytat na radu, dnes mi zabehla slahacka, a ako som s ju hned snazila prudko vykaslat tak ma ukrutne pichlo v hlave. Moze to byt nebezpecne? mohla som si takto privodit mrtvicu?
prosim o radu.-nebezpecne ?
nemáš za čo:)
dakujem velmi pekne :)
jaja,hlavne sa ukludni a zabudni na nejakú mrtvicu...,,okrem toho neviem kde si zobrala že ľudia čo posilujú dostanú mrtvicu,,zrejme taký až sa stane vôbec,ktorí sú nejako chorí...,,nenamýšľaj si veci ktoré nie sú,pre pokoj duše sa opýtaj lekárky,možno to pichnutie bolo z krčnej chrbtice pricviknutý nerv ale určite nie s toho čo si myslíš:)
docitala som sa na internete ze po mozgovej prihode sa mozu priznaky objavit az po 24 hodinach :(
Keby ti praskla v halve cievka, tak by ti ju zaliala krv a to by si tu už nebola, takže kľud.
preco potom mozu tí ludia co posiluju dostat mrtvicu z tlaku ktory sa im dostane do hlavy ?
ani s kašlania,nie...,s takých vecí mrtvice nebývajú....
fakt mi nikto neodpovie normalne ??:(
som lajik, fakt sa nevyznam ako moze prasknut cievka v hlave, ale ma to vystrasilo
Nie zo slahacky ale z toho velkeho tlaku ktory sa mi silnym kaslanim dostal do hlavy strasne ma v nej pichlo vtedy