Chemtrails dnes nad Bratislavou

lost

Ako by ochranili seba?

Mozu mat nejake ockovanie :D

Alebo byt "mimo" zasahu, kedze sa to nemusi sirit z ludi na ludi..

"hej, nevypustil by si nejake to svinstvo na ludi? dobre zaplatime..."

no podla mna vela ludi by za peniaze urobilo velmi divne veci :)

ved to iste robia teroristi: "hej, nevyhodis nejaku tu budovu alebo metro do vzduchu? caka ta 77 panien..."

Ked vidim, ze ludia (ista skupina z nich) su schopni
- klamat
- podviest
- okradnut
- zabit

- klamat blizneho
- podviest blizneho
- okradnut babku za 2 eura
- zabit babku pre dane 2 eura

Tak preco by sa nenasiel nejaky (moze to byt mentalne chory) clovek, co za par desiatok milionov nespravi nejaku tu srandu :)

Ako nasli pilotov na zhodenie atomovych bomb? I ked to bola ina situacia no, vojna..

Zopar ludi je schopnych robit totalne sialene veci zadarmo.. (vid roznych sialencov, kazdy rok sa objavy nejaky megakusok).

I ked asi nikto z nich zatial nedisponoval tak velkym lietadlom :)

To pisem len preto, ze "vsetko je mozne" :))) Ale zase niektore veci su tak velke, ze prasknut by musli so svojou velkostou priamo umerne, cize zas uplne vsetko mozne asi nie je, teda pokial to neplanuje diabolsky genius.

rena23

geekygirl7, uplny suhlas, k tomu sai este pridajme enormny stres, zivotne prostredie a niet sa co cudovat, ze ludstvo je v takom stave, v akom je.
Navyse, ak by naozaj par ludi chcelo vypustat nejake svinstvo, ako by ochranili seba?

jajka001_

ak by som chcela verit tomu ze kazde dopravne lietadlo ma v naplni prace hadzat na ludi chemiu tak si to rovno mozem hodit :)

jajka001_

tak podla mna tie choroby su jednoznacne zo stravy, ci uz z nespravneho stravovanie alebo vadnych potravin - upravovanych, chemicky postrekovanych, geneticky modifikovanych atd atd
a neviem aky debil by vedome vypustal na ludi take svinstva, kazdy - takmer - ma nejaku rodinu, ak by islo o konspiraciu, musela by to byt velmi mala skupina ludi, vezmite si ako lahko sa take veci prezradia, nebudu hocikoho oslovovat - hej, nevypustil by si nejake to svinstvo na ludi? dobre zaplatime...
na svete je ovela viac realnych hrozieb, tie treba riesit a nie konspiracie

geekygirl7

chemička:ako je teda mozne, ze su vsetci kripli?
Tak za prve: sa pozri ako sa vacsina z nas stravuje. Staci su otvorit nejaky Tesco, Billa apod letak. 80% potravin v akcii by sme nemali ani dat do ust, lebo je to obycajny bordel. Aj tie akoze "zdrave" su nadopovane pesticidmi, hormonmi a pod. Vsak sa niekedy obzrite okolo seba ked cakate pri pokladni co ludia kupuju.
Po druhe: Je to jednoducho biologia. Kedysi polovica deti zomrela este v detstve. To boli jedinci s oslabenym imunitnym systemom, proste z genetickeho hladiska menejcenni. Prezili len silni jedinci. Teraz tento prirodzeny vyber nefunguje. Tito ludia ziju do dospelosti a maju aj potomstvo. Tak co cakas? To mas dvojsecnu zbran. Niekde sa to odrazit musi.
Nikto nas nepotrebuje kantrit cielene, dari sa im/nam to pekne len ako vedlajsi ucinok honby za peniazmi. (potravinarstvo...atd)
Navyse nasa posadnutost sterilitou a hygienou tiez nie je zdrava. Napr. nasi alergovia doteraz radia rodicom alergikom nevystavovat deti styku s mackami, psami. Aj zdravi nastavajuci rodicia sa casto zbavia svojho milacika. Najnovsie vyskumy ale napr. ukazuju ze ak dieta zije v domacnosti s min. 2 zvieratkami, ma ovela nizsiu pravdepodobnost ze v buducnosti ziska alergiu.

chemička

vo vozidlach? to znamena kazde vozidlo zvlast naplnit? to je predsa nerealne. strcit do lietadla, vypustit a mas naraz zaber na obrovske mnozstvo ludi. niektori piloti civilnych lietadiel tvrdia, ze ich letecke spolocnosti dostavaju od vlad prachy za to, ze to vypustaju.

lost

Ako zistit ci je to chemtrail?

nestacil by vrtulnik a nejaky mikroskop alebo laboratorne vybavenie ?

len tak vysoko by vrtilniky z Dracika nezvlietli :D

ale ked sa spytam svojej triezvej stranky, tak mi odpoveda odpovedou; "nebolo by efektivnejsie chemtrail vo vozidlach jazdiacich priamo v centre mesta?"

chemička

lost, predbehol si ma. presne to som chcela napisat, ze kam sa clovek obzrie, vsetci su alergici, atopici, maju migreny, cukrovku, znizenu imunitu, hormonalne poruchy, artritidy, osteoporozu, srdcovo-cievne ochorenia a co ja viem co vsetko. tolko chorych ludi v tak mladom veku nikdy nebolo. a pritom ako uzasne lekarska veda pokrocila! ako je teda mozne, ze su vsetci kripli?

lost

Ako je napriklad mozne, ze cukrovkarov pribuda ako hribov po dazdi? Alebo alergikov ? nemam cisla, tazko by som nieco dokazal s nimi, avsak cakam hodiny kym sa dostanem na radu u alergologicky, tych ambulancii nie je malo, ak si clovek najde v zozname alergologov. dnes najst cloveka co by nebol alergicky aspon na jednu vec, je dost narocne :)
neviem ci je to prisnym kategorizovanim "alergie" alebo cim..
Preco dnes vidime v reklame ze 'raz zakasles, ihned si musis dat xyzxyzxyz'

Neviem ci je to normalne, no poznam vela ludi co doslova hysterci pri prvom kychnuti a uz sa dopuje chemiou..

Ja som sa stal pravym opakom a to som bol extremne chorlavy jedinec a lekari ma znacne doyebali a teraz na to extremne doplacam, hlavne v sukromnych ambulanciach. Cize nikdy neuverim ze svet je "idealny" a kazdy clovek je taky super, ze mu ide o dobro ludstva :)

Ludia si egoisticky, to je nevyvratitelny fakt :) a to je len benzin na moje paranoicke stavy :D :D :D