Chemicky peeling. ake mate skusenosti? Skusali ste ho aj doma?

ja40

ale ved ja na tu diamantovu mikrodermabraziu chodim iba 2 krat do roka,teraz pojdem a nabuduce medzi oktobrom az decembrom,velmi som s tym spokojna,podotknut vsak musim,ze nezijem na sk,ale coskoro sa vraciam a dufam,ze najdem dobry salon,kde toto robia :-)

delphia

chem.peeling, dermabrazia, fotorejuvenizacia laserom- vsetko sa ma vykonavat v zimnom obdobi.

je rozdiel medzi vytlacanim a vytlacanim. odborny pracovnik robi hlbkove cistenie setrne bez bez zbytocnej traumatizacie tkaniva.

a co sa tyka tvojej pleti- no v prvom rade vies najlepsie by ju bolo vidiet, ale dla toho co popisujes, regeneracia by bola na mieste. nie si z Ke?

jankaaaaaaaa

ja som si vzdy myslela ze vytlacanie nieje velmi prospesne pre plet, ale asi sa vycisti.. a este mam taky problem, ked s apozriem z blizka na svoju plet tak vidno ze je taka poskodena, nieje vyhladena, vypnuta, asi zrejme z tych vsetkych chemikalii od kozneho lekara co som pouzivala kedysi na akne. co s tym?

jankaaaaaaa

akne uz nemam, vyrazky hnisave zapalene sa mi netvoria, sem tam nejaka vyrazka alebo skor len cerveny flak. mam velmi upchate pory a tie komedony na cele

jaankaaaaaaa

co by ste mi teda odporucili na necistu plet s rozsirenymi a upchatymi pormi, miestami mam aj komedony-na cele...?