Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jemne vlasy - ako spevnit

Príspevok v téme: Jemne vlasy - ako spevnit
jemne vlasy

ahojte , mam velmi jemne a tenke vlasy, polodlhe a neviem ako ich spevnit ako im dodat objem ...pouzivam tuzidlo a fenujem okruhlou kefou lenze objem vydrzi len chvilu... neviete mi poradit nejake pripravky kozmeticke , vitaminy alebo aj nejake prirodny recepty ? co by mohlo vlasy spevnit dakujem :)

jemne vlasy

no mne sa praveze ani nemastia vlasy vobec ..ale musim aj tak umyvat kazdy den lebo ked vstanem tak mam hrozne vlasy ...kedze su jemne nic sa poriadne s nimi neda robit ... a mam ich skor take suche najma na koncekoch ...teraz som si objednala z avonu sampon na jemne vlasy na objem tak neviem no uvidim ci to daco spravi ...a ten zihlavovy tiez sme uz mali ale velmi som ho nepouzivala vtedy uvidim aky bude tento co som objednala

katheryne

najsamlepsi sampon je obycajny zihlavovy. obycajny lacny, mne ho oco nosi z roboty, tam ho dostavaju, babka to pouziva na umyvanie podlahy a ja pouzivam na vlasy:D samozrejme ze nie ten isty. Vlasy sa mi mastia rychlo. uz vecer ich mam take vselijake, ale rano uz by som mala take mastne,ze by som nesla na ulicu. mozno niekto by aj siel, lebo nie je to taka katastrofa, ale ja milujem cerstvo umyte vlasy. ten zihlavovy sampon mi pomohol, mam leske zdrave uzasne vlasky, stale si ich musim umyvat kazdy vecer, ale nezatazujem ich roznymi onakymi samponami, ktore trcia z reklami - mastia, zbytocne zatazuju vlasy, su plne gebuzin. Moje vlasy si zvykali asi 2 - 3 tyzdne na ten zihlavovy, boli take tvrde a tazsie sa rozcesavali, ale po case pochopili ze je to pre nich to najsamlepsie. Nechodim casto ku kadernice, ale minule ma pochvalila, ze mam krasne zdrave a leske vlasy a pritom si ich zehlim kazdy den. a to pouzivam len zihlavovy sampon a este ten sprej na ochranu vlasov pri zehleni, nie vzdy ho pouzivam a nie vela....

nikolka:)))

ahoj. ja mam podobny problem. mam dlhe vlasy, dost rychlo sa mi mastia, cize su dost jemne a bez objemu, ale samozrejme konce mam trochu znicene.
kupila som si sampon balea professional volume (zeleny), tak mi to dufam pomoze a samozrejme, na konce si dam dobry kondicioner :D dnes ten sampon vyskusam.