som s priatelom uz nieco vyse roka a poslednu dobu sa velmi catso kvli nemu trapim...otom ze ma miluje , nepochybujem. je nam spolu skvele. ale obcas velmi rychlo vybuchne, nadava mi ,casto bez pricin, zvysi na mna hlas velmi catso...a ja som velmi citliva a kazde co i len zvysenie hlasu ma zasiahne dost...a okrem toho vacsinou ked sme niekde na party spolu kde sa pije a tak , mi velmi casto uz tak vynadal,ze som sa rozplakala , vzdy v tom stave som rozmyslala nad rozchodom ale na dalsi den ked nam bolo zase super, som si pomyslela ze rozchod neprichadza do uvahy...on mi stale slubuje, ze uz ku mne taky zly nebude ale ja neviem...mam mu verit?
Priatel ma trapi
Kde je ucta a respekt medzi vami? Su to velmi dolezite faktory vo vztahu.
Preco su len tie zeny take sproste.Taki chlapi sa nezmenia nikdy.NIKDY.To bude len horsie.Nie nadarmo sa im hovori slepice.Ale hlavne,ze ona ho miluje.Toto ja v zivote nepochopim, ako si niektore nechaju so sebou zametat.Vracat sa mi chce z takychto prispevkov ani sa nehnevaj.To uz ozaj nemate svoju hrdost,ci co?
hmmm úprimne aj ja pochádzam z rodiny, kde sme po sebe nekričali a nehádali sa, takže som tiež dosť citlivá nato, ked na mňa niekto kričí, takže keby mi toto robil priateľ a viackrát, tak asi by som zvážila, či sa s ním nerozídem...a ešte ak ti toto robí na verejnosti, tak to by som sa s ním určite rozišla, pretože neznášam "scény" na verejnosti...ale to je môj pohľad na vec...záleží to od teba...ale ak má raz takú povahu, tak to asi len ťažko ty zmeníš....a ešte taká otázočka to robí triezvy alebo iba ked si vypije?? má nejaký dôvod, že na teba kričí alebo bezdôvodne??...nadávatí aj vulgárne??
hmm.. stale slubuje ze nebude a aj tak to robi... co myslis, mas mu verit? :(