Antikoncepcia .. potrebujem poradiit plsssss :)) dakujeem

Príspevok v téme: Antikoncepcia .. potrebujem poradiit plsssss :)) dakujeem
Kristin11112

Cawte vsetci .. potrebovala by som sa spytat , poradit ako to prebieha ak by som chela poziadat o antikoncepsiu mam 16 rokov a povedzme tomu ze sa dost bojim ako to bude prebiehat u gynekologicky a pod :D to tam dojdem a normalne poviem co potrebujem ? a spravi mi aj dake testy ? a potom mi predpise recept ? a ako dlho vydrzi jedno balenie ? a ako to vsetko bude ?? poprosila by som poradit dakujeem :))

Kristin11112

a este ze teda ked su vacsinou 3 mesacne to znamena, sice je to logicke ale ja s to aj tak spytam ,takze to staci kupovat raz za 3 mesiace .. preto sa to pytam lebo mi niekto povedal ze kazdy mesiac

kristen

ja sa bojim toho vysetrenia nie ze bojim ..a le tak to je pochopitelne taky ten srach ze tamm idem prvy krat a ach jaj .. fasa ... no dufam ze mi to dopadne dobre ale strasne sa bojim a to vysetrenie ja viemze je to potrebne ale mi to bude neprijemnee... no co uz a dik za info

veronika1211

mata, ja som tiez tak chodila k lekarke len po tabletky ked som bola mlada. potom mi to zacalo prekazat ze mi nerobi skoro ziadne vysetrenia ani odbery, len prehmat a sla som k normalnemu gynekologovi u ktoreho som dodnes a ten mi zistil cytologiu 3, takze som sa dosmiala.
"obdivujem" baby ktore vedome nejdu na preventivku aj 5 rokov.. nikdy nemozes vediet..

veronika1211

tak to hej, bud ako sucast preventivky ak nebude chciet pri predpise tabletiek, alebo neskor. ale skor ci neskor to pride a nie je to nic co by sa nedalo zniest, kristin

mataBB

veronika veru mas pravdu, niektori ani to neurobia, ale pride mi to strasne nezodpovedne...ved aj napr prsia, pri cystach v prsnikoch sa nesmie uzivat hak..a ked to niektory nevysetri tak kludne predpise hak? akurat to moze uskodit a teda poriadne

ja mam super doktora, ktoreho by som v zivote nevymenila a uprimne, keby idem k takemu, ktory nema zaujem ani vysetrit ma, tak tam uz nikdy nepojdem a pojdem k nejakemu zodpovednemu

jankaaaaaaaa

ale ako krvne testy, alebo meranie tlaku sa uz nerobia vsade, to viem..
ale vysetrenia ako zrkadlami, pohmatom, sono, ako pisala matabb bude robit urcite

veronika1211

janinkaaa, bola by si prekvapena, ale tuna dievcata na fore pisali ze im predpisali tabletky aj bez toho. tiez ma to sokovalo. a tiez aj to, ze im ani hepatalky nerobil.
ale ak zacnes choit ku gyn, raz za rok preventivka urcite ano

Kristin11112

takze rovno mi ju predpise ?? nebude robit ziadne vysetrenie ani nic ? .. jjj to som pocula aj ja s tymi krvnymi testami