Odstraší ho, že som neskúsená?

Príspevok v téme: Odstraší ho, že som neskúsená?
absdiasla

Chcela by som vedieť mužský názor na babu, ktorá ešte nemala vážny vzťah. Čo ak by vám nová priateľka povedala, že ste jej prvá vážna známosť? Lebo mám 20 a doteraz som vzťah nemala. Bojím sa, že ak si aj niekoho nájdem a poviem mu to, pomyslí si, že som čudná.

Ja som ale úplne normálna, len neuznávam byť s niekým, koho neľúbim. A keďže som ešte nikoho takého nenašla, neprišiel ani vzťah. Chlapcov, ktorý by ma chceli bolo viacej, v tom nie je problém. Len som sa do nikoho ešte nezamilovala. Čo by ste si o takom dievčati mysleli?

katka...

Absdiasla asi tym myslela, ze nechce chodit s niekym len preto, aby nebola sama. Predsa uz ked toho cloveka spoznas, musis citit ci sa chces este s nim stretnut, ci ti je s nim dobre, ci chces s nim stravit cas. To je to prvotne zalubenie, sympatie, nieco ta taha k tomu cloveku, myslis na neho. To by sme potom chodili s kazdym koho stretneme a cakali kedy sa zalubime. Ale niektorym zenam je to jedno, hlavne, ze je to chlap a mozu sa pochvalit, ze niekoho maju. Jednu taku poznam, kazdy polrok ma ineho a jej dovod, je, ze ich nelubi.

jajka001_

no ved ok ked ti to tak vyhovuje, zacat chodit s niekym koho nelubis, ale preco sa cudujes ze ona chce chodit s niekym koho lubi :)

silviklh

tak tým pádom by som teraz nemala chodiť s mojím milým,pretože som s ním začala chodiť a ešte som ho neľúbila ?:D čitajte ,čo píšete :D

anjelik9

ved sa môže zalúbiť aj do kamaráta nie? ja by som tiež osobne nechodila s niekým koho nelúbim bo nie som taká povrchná že by som chodila s niekým ani neviem prečo ked v tom nie sú city

alzbeta503

silvik ja suhlasim :) prvotna faza vo vztahu je len osial ci zalubenie..ale lubit cloveka zacnes az ked ho spoznas a zacnes byt s nbim blizki...to je laska :) ked ti na tom cloveku zalezi..to sa neda po tyzdni...
a giovanni...nie je to nemozne :)hovorim aj za seba..takze hladaj lebo najdes..poznam vela takych bab v mojom veku...a nie je ich malo :) drzim palce

silviklh

je nonarmalne,ze chce chodit s niekym,len koho lubi,ale nechapete,ze na to,aby niekoho LUBILA,musi s nim isty cas predsa chodit?a ked ho nebude lubit,ani po case,rozide sa ..ide o to,co som uz pisala,aby dakoho lubila,predsa s nim potrebuje CHODIT!