Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

lasky nasich deti

elsa5.5

musíš to mať pod dohľadom to je jasné,ale skôr ti niečo povie ked s ňou budeš mať taký kamarátsky vzťah,rozprávať sa s ňou na túto tému,ja som môjmu synovci vysvetľovala aj čo sú to drogy všetko okolo toho...,bude chodiť na diskotéky,ono je taká doba že je tým deckám dobré veci vysvetľovať...

ta3

male deti male starosti, velke deti velke starosti, Mamusa, myslim, ze je to normalne, Tvoja dcera je vo veku prvych lasok, ktore by mali byt platonicke, ale ak nebudu, aj tak s tym nic nespravis, nemozes dceru drzat pod zamkou, toto su starosti myslim kazdeho rodica, som rada, ze ja to uz mam zasebou a tiez som mala obavy, jedine co mozes urobit je sa s nou o tom otvorene pozhovarat, povedz jej ake dolezite je, komu venuje svoje panenstvo a ake su rizika, ked do toho pojde uz v tomto veku, len jej nic striktne nezakazuj, lebo vyvolas presne opacny efekt, dcera musi citit, ze jej rozumies a ze jej doverujes

elsa5.5

tak bozky,no rozumne sa s ňou porozprávať,ale už aj ten môj 11-roč.synovec sa vypytuje rôzne veci okolo sexu,tak som sa s ním rozprávala na tú tému...

mataBB

no sak decko to je...ale uz aj decka sexuju...na tomto fore sa clovek toho vela dozvie..uz aj 13 rocne...ale ked jej budes zakazovat frajera tak just s nim bude..

mamuša

nie to urcite nema , je to len take decko , preto som z toho ostala teraz tak zaskocena , ked som to zistila , viem , ze uz padli prve stretnutia a bozky

elsa5.5

tak jej povedz nech sa venuje škole a hľadá si mladšieho,čím viac jej ho budeš zakazovať tým viac ju to bude lákať,neviem čo je to za chalana,môj synovec 11 si našiel 13 frajerku,tak isto som mu povedala stará je pre teba hlúpa je,tak si našiel daľšiu tá nám nevadí je v jeho veku a je to také kamarátske,som mu tiež povedala že ešte veľa dievčat stretne aby si mohol vybrať,,tu ide o akýsi imidž sú v puberte už ju priťahujú chlapci,nájdi jej kamoša,17-roč.už chúťky určite má:)