Caute baby, prichadza jar a s nou aj sezona lodiciek :D zaujimalo by ma,ze ci nosite lodicky a ak ano, ako to riesite pri nakupovani? Lebo ja mam taky problem,ze ked si chcem kupit lodicky tak 38-ky sa mi vyzuvaju,ale 37-ky ma dost tlacia. Ked si kupim 38 tak v nich potom neviem chodit a riesim to tak,ze si na ne dam urobit taky pasik z vrchu,aby mi to drzalo nohu. A ked si kupim 37-ky,tak tie mi vacsinou stoja v skrini,lebo ich nenesim,lebo ma strasne tlacia a neskutocne v nich boli noha. Ako to riesite vy,baby? Ked si kupite lodicky su vam vzdy presne? Alebo si radsej kupite mensie a oni sa "roztiahnu"? Asi od veci tema,ale vazne ma to zaujima :) Taky pekny den prajem :)
lodicky :)
ververeka: a to neznicim topanky s tymi mokrymi ponozkami? :)...napriklad semisove alebo tak :)
jej, a ja som myslela ze len ja mam taky problem :) tiez su mi bud male alebo sa vyzuvaju. Ja som si myslela, ze mam nejake cudne nohy. Riesim to tak, ze si ich vobec nekupujem, len take z remienkom, ale mrzi ma to, lebo niektore su fakt nadherne :(
juj, mas malu nozicku :) to je zlate :)
ano ano, tie topanky ti pekne roztiahnu a prisposobia sa ti. skus to s tymi starymi :)
ververeka: mokre ponozky? :)
ja si kupujem radsej take co su mi akurat a nie vacsie. jeden vecer chodim po byte v topankach a vnutri mokre ponozky a roztiahnu sa. ale ak ta maju neznesitelne tlacit, radsej si 38 nejak vypchaj vatou alebo paskou.