podozrenie o pedofilii

Príspevok v téme: podozrenie o pedofilii
mirka777

Chcem sa vam zdoverit bo uz neviem co mam robit,
mam podozrenie, ze moj byvaly je pedofil.
Ma 34 rokov bola som s nim 2roky ale uz po 3mesiacoch sa so mnou rozisiel, skor si myslim ze som bola zneuzita na to aby sa zbavil akehokolvek obvynenia a podozrenia ze je uchylny.
vzdy mal sex so zenami, ktore mali deti, neustale beha za svojou sestrou ktora ma dcery vo veku 17,14,7 rokov,
braval ich na plavaren, prespava u sestry
Ked sme niekam sli tak sa nikdy neobzrel za zenou ale dievcatkami. Robime spolu a oproti nasej firmy je stredna dievcenska skola vidime dievcatam rovno do okien castokrat vidim ako sa tam diva pohladom uchylaka.
V mobile som mu nasla video jeho malej netere ako uteka so zavretymi ocami,
Ohlasila som to jeho sestre ale samozrejme ze ma vysmiala ze nemam dokazy
co si myslite o tom vy?
som paranoidna alebo skutocne ten clovek neni v poriadku.

mirka777

po troch mesiacoch sa so mnou rozisiel ale naoko sme pred jeho rodinou chodili dalsie dva roky,
sex s nim bol bez citov musela som si ho vynucovat a nie som najskaredsia.
Ziadna laska ziadne city len obzeranie sa po mladych dievcatach a behanie za neterami.
mam dojem ze som bola len jeho zasterka pred rodinou aby videli aky je on poriadny chlapec.

no co zivot ide dalej,
ale mam uz nejaku averziu voci chlapom neviem ci som mala len ja stastie na takych uchylakov

kids

inak mirka, ty si s nim chodila 2 roky alebo 3 mesiace? ja som tej vete neporozumela

a paranoidna urcite nie si, verim, ze tvoj instinkt ta neklamal

yahooch

IP adresu vidis nalavo od tvojho prispevku. Pod tvojim nickom a casom odoslania prispevku. Je v tejto forme: ???.???.cislo.cislo

yahooch

Ja mam taky siesty zmysel, ze ked si precitam temu, tak vacsinou viem, kedy je vymyslena :) A ta rovnaka IP adresa mi to len potvrdila :) Zrejme si slecna zabudla zresetovat IP adresu, ked pisala dalsi prispevok. Ako vidim, ma ju dynamicku :)

xenika

inak nehnevajte sa na mna ale vidno ze tu pisu same deti, az mi zle prislo ze to je normalne ked 34 je na 14rocne.
Ja mam 13 rocnu dceru, je to este dieta by som mu nohy dolamala keby som toto zistila ze nejaky stary cap sa natriasa na mojej dcere.
toto ozaj neni normalne!