Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Probiotika BioGaia

Príspevok v téme: Probiotika BioGaia
inga22

Gastroenterologička mi odporučila probiotiká BioGaia. Zaujíma ma názor tých, čo s nimi majú skúsenosti. Cítite sa lepšie? Ich cena nie je najnižšia, 10 tabliet niečo cez 6 eur sa mi zdá naozaj dosť...ak by mi nemali pomôcť...Ja ich užívam piaty deň. Pravdepodobne je to prikrátky čas, tak žiadne zlepšenie nepociťujem, zatiaľ.
Ďakujem za reakcie.

siska lesna

Ahoj inga,

s biogajou mame take skusenosti, ze nezabrali. Ani kamoske, jej dcera mala salmonelu, dlhodobo zle vysledky. Potom skusila probio www.viaczdravia.sk a po dvoch tyzdnoch uzivania, pol roka od diagnozy mala vysledky ok. Tak sme skusali aj my, maly mal hrozne koliky atd a super pomohli..Ale jemu som davala tie ine co su na tej stranke, tie oranzove...

inga22

Sona55, ďakujem za reakciu. Dúfam teda, že podobne budú účinkovať i mne. Taktiež trpím zápchami a každodenným nafúknutým bruchom.
Na internete som našla iba 10 kusové balenia, nedajú sa kúpiť vo väčšom?

sona55

dobry den,
ja som ich uzivala a mne pomohli nastartovat pravidelne vyprazdnovanie criev, pocas liecby ATB, ich odporuca aj nasa pediatricka, ako probiotika, a ano cena je naozaj vysoka, bohuzial mne osobne ine probiotika nepomohli, a tieto boli ucinne i pri zapche pocas cestovania.