Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedokážem sa vzrušiť..

Príspevok v téme: Nedokážem sa vzrušiť..
0zanetaaa0

Mám 15 rokov,mám priateľa (môj 1.), s ktorým som už 15mesiacov. Zo začiatku sme zvykli robiž tzv. rýchlovky, lenže ja som sa ani pri nich nevzrušila, proste to so mnou nič nerobí.Strašne ma to trápi. Viem že by som mala byť uplne uvoľnená a byť v pohode pri tom,ja to hrozne chcem (aj samotný sex) lenže nie a nie zvlhnuť tam dole.Používame lubrikačný gél, ale zas nejak často nesexujeme lebo mňa to takto nebaví a nie sú na to vhodné chvíle.A keď na to dojde tak to nie je ono,lebo nemáme ochranu. Vtasí ho tam,parkrát hore-dole, viete čo tym myslím a šup von.:D...a priznám sa..hoci sa hambím..ale 3-krát sa mi stalo že zo sna som normálne bola vlhká a keď som zapojila ruku tak to šlo:D (dráždila som sa však zvonku) ale inak také čosi vôbec nerobím,normálne sa mi hnusí si tam pchať prsty,parkrát som to skusila ale nepači sa mi to...bojím sa že som daka frigidná alebo čo...a nechcem byť v posteli daké drevo:(..viete mi nejak poradiť ?? ďakujem :(

NeviemNick

Ja si myslím že si to už ani užívať nebude, keď teraz si to dokašľala...moje decko keby v 15-stich už sexovalo ....tak...ani nechcite vediet...Čo nemáš rodičov?...nič v zlom hej?...len je to trošku šokujúce i keď v dnešnej dobe by to mala byť "akože normálka"

bibi123

0zanetaaa0-nenahnevaj sa, ale zacala si prilis skoro, podla mna Tvoje telo este nie je na sex pripravene. Pockaj par rokov, urcite sa to zmeni. Ked sa spytas hocikoho, tak Ti povie, ze v 20, 25tke si to uziva ovela viac, ako ked bol 15 rocne dieta...