a aku ste uzivali?
po akom case vam zmizlo akne po hormonalnej antikoncepcii?
mata, ak si pribrala 8kg, tak sa u teba spustil anabolicky efekt. je to vedlajsi ucinok HAK a nema nic spolocne so zadrziavanim vody.
a este som zabudla povedat jednu skusenost mojej kamaratky, ktora brala chloe...ano, rok krasna plet, po roku bola tak rapava ako nikdy v zivote...takze ju radsej vysadila, lebo sa jej to stale zhorsovalo...takze aj tu mate potvrdenu vasu slavnu teoriu
peta hlavne ze sa ty vyznas..ja nikoho nemylim..ja nepisem ziadnu teoriu, ale pisem zo skusenosti mojich a okolia...teoria ti je nahovno...aj ja beriem hak, ktora podla teorie nezadrziava vodu v tele, len skoda ze ja mam od jej zacatia uzivania o 8 kg viac...pri rovnakom stravovani...
takze petka, spoliehaj sa na teoriu, ta ti isto velmi pomoze, ked kazda zena inak reaguje na kazdu hak
matabb nevyznas sa zrejme vobec ako ucinkuje hak na plet, tak prosimta nemylil ostatnych..
inner moja kamoska berie gestodette a plet sa jej neuveritelne zlepsila...vlastne kazdej babe, ktoru poznam, sa plet zlepsila..a to len jedna berie chloe, ostatne rozne ine novsie ci starsie hak
mata, nie vsetky HAK posobia dobre na plet. Iba tie, ktore blokuju testosteron. Ja som uzivala gestodette a v zivote som nemala taku hroznu plet ako pocas uzivania. A ani nie je pravda, ze antiandrogenne HAK musia mat vela hormonov. No mnohe zeny si myslia, ze nizsia davka je lepsia. Prave naopak. Mladsie zeny potrebuju viac estrogenu, s vekom potreba klesa...
peta mala by si vediet, ze kazda hak ma pozitivny vplyv na plet...nie len tie, co si vymenovala...to je blud...plet sa zlepsi aj pri inych hak a baba nemusi brat zbytocne tu najsilnejsiu, ktora je urcena na liecbu akne
adadka tak potom okej budem to brat..a hej snazim sa mysliet na to ze mi to pomoze tak ale je to take vselijake obcas no dufam ze ma to prejde :-)