len ma to tak napadlo,lebo som si dnes kupila dalsiu kabelku,mam ich doma pozehnane,ale ja stale neviem odolat!!!
na co mate uchylku?(slabost)?
ja mam slabost na to,ze nedokazem minat peniaze..proste stale si vsetko len odkladam,setrim..a je mi luto kazdej koruny co miniem,lebo si vycitam ze som to nemusela mat..vadi mi ked mi niekto nieco kupuje,hlavne priatel..proste az prilisna skromnost..
Jahodka123> moj clovek :) pera, fixky, farbicky, ceruzky, zosity, zositky, poznamkove bloky.. dierkovace, spinkovace, noznice, magnetky, farby, farbicky, modelovacie hmoty... :) (najblizsie sa chystam na FIMO :D) hmm.. a v poslednej dobe asi kozmetika, hlavne vlasova.. sice na to ani zdaleka nevyzeram :D ale kupelna ano O:)
kvalitna hudba a vselico okolo nej :o)
topanky, kabelky :D
Nenapadne vzdy kontrolujem ludi, ci si umyli po wc ruky- ale to uz je asi skor choroba :-) No cudovali by ste sa, pre kolkych ludi je taka prirodzena a dolezita vec nepodstatna a ja len penim.
srchovanie! viem si predstavit ze by som v tej sprche bola nonstop cely den. neviem si pomoct, niekedy aj ked nestiham tak si dam dlhuuuu sprchu s horucou vodou a neviem sa toho nabazit :D
nausnice :) tym proste nikdy nemozem odolat :) doma mam 35 parov a za den si vymenim aj troje :D
och hrozne,ze? mala by som sa dal liecit ja viem :D
moja úchylka- plavky a balzamy na ústa :))
kancelárske potreby (bloky, zošity, zápisníky, diáre, perá, fixky..), nové časopisy, vlasová kozmetika, šatky, podpivníky :D