Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nahá v solariu?

al

Whatever, antibiotikum kontraindikuje s UVA, či UVB žiarením, čiže môžeš mať nepriaznivú reakciu : vyrážky, škvrny, alergia. A čo sa týka antikoncepcie, je to málo pravdepodobné, ale tiež môžete chytiť alergiu...

ficuska

Ludia, pozor na solarka, nejma ako mate citlivu plet na tvari!!!!!!!!!!!!! Ja som chodila do solarka, jasne bola som keasna sneda, ale po 3 mesiacoch od opalovania des, chytila som strasny exem do toho akne, no hroza, takze si davajte pozor a hlavne pouzivajte ochranne pripravky na plet, lebo solarko je pre niektore typy fakt nebezpecne.Najma pre bleducke typy bab, tie su nachylnejsie na taketo problemy.

Dee

ja si aj tak myslim, ze je to nezdrave. Sice mam tmavsiu plet a uz od majoveho slniecka sa opalim, takze solarko nepotrebujem. Mozno keby som mala inu plet, inak by som rozmyslala.
Ale niektore baby to fakt prehanaju a potom v tridsiadke vyzeraju ako 40 rocne.

Dee

V jednom solarku som citala upozornenie, ze ani zeny, ktore beru HAK by nemali chodit do solarka.
Whatever s antibiotikami by si sa mala vyhybat aj slniecku, nielen solariu.

katarína

nedá mi nespýtať sa, ja sa tiež chystám prvý krát do solárka ale mám bledú pokožku a v lete sa opalujem skôr do červena a až po čase to zhnedne trochu, som ryšavá a mám trochu pehy, nevytiahne solárko tie pehy ešte viac? ako to je v lete na slnku? lebo mne sa strasne moje pehy nepačia, a nebudem potom červená ako rak ked mam takú bledú pokožku?

whatever

al, mozes mi pls napisat, preco nie s antibiotikami? - co by sa mohlo akoze stat? - nevedela som o tom, mala som ich, bola som v solarku a setko ok...