Ahojte, zaujímajú ma vaše názory na to, keď chlap odmieta vziať svoju partnerku von. Žijeme spolu, chodievame do kina, na večere, k priateľom, ale čo sa týka žúrok v meste, tak ma odmieta vziať, vraj sa pri mne nezabaví a neuvoľní. Že chce byť len s chalanmi. Jeho kamaráti tiež neberú priateľky von na party alebo žiadne nemajú. Vždy keď sa chcem o tom porozprávať, tak sa pohádame, pretože on nechce ustúpiť. Povedala som mu, že mne neprekáža, keď chodí na pánske jazdy, ale že potrebujem vidieť aspoň niekedy jeho záujem o to, že by sa chcel ísť zabaviť so mnou, ale on začne znova s tým, že pri mne sa nezabaví, že by som žiarlila a to on nepotrebuje. Pritom viem, že vonku nebýva len s chalanmi, postretávajú aj kamarátky, čiže to nie je vždy čisto pánska jazda. Keď mi takto ostro povie, že so mnou proste nepôjde a hotovo, tak mám zmiešané pocity a už sa mi premietajú v hlave najrôznejšie scenáre. Chcem mu veriť, ale neviem čo si mám pod tým už predstavovať.
Priateľ sa so mnou VRAJ nezabaví
no mozno keby ona do neho nerype, tak by jej to ani tak kruto nepovedal..my nevieme okolnosti, takze tazko sudit...pozname len nazor jednej strany
tak my nemozeme vediet ci je stihacka alebo nie. nevadi, sak ludia nemusia chodit stale spolu von v dvojici. ale nie tym sposobom, ze teba tam nechcem, lebo sa nezabavim.
jajka ale sashka pise ze spolu uz ziju...podla teba je v poriadku, ze nieco respektujes od zaciatku vztahu a co ja viem po 3 rokoch ti to zacne zrazu vadit???tak bud to riesim hned alebo to respektujem..
preco ma byt vsetko o podvadzani? boze to teraz neznamena ze kazdy musi podvadzat
je to diskutabilne, pisete tu, ze keby ju lubi, tak ju bude respektovat a bude sediet doma...lenze musite sa na to pozerat aj z druhej strany..on moze povedat : keby ona jeho lubi, bude respektovat ze on chodi von bez nej...
asi je sashka tak ziarliva, ze by bola permanentne oduta..nemozete vediet..to ona napr nemusi tu priznat
mata, podla mna je normalny vztah ked su tam obaja spokojni, ked sa dokazu respektovat, robit kompromisy, ked im na sebe zalezi, ked su k sebe uprimni, ked sa neklamu.
ak chodia obidvaja sami von a vyhovuje im to, ci sa uz podvadzaju, alebo nie, ich vec. sashe zjavne taky typ vztahu nevyhovuje, inak by sem nepisala a spokojne cakala kym sa jej drahy vybureny vrati.
tiez som mala podobny problem...5rokov frajera s ktorým som ja sedela doma na zadku a cakala na neho a on sa zatial isiel bavit s kamaratmi no asi tak nejak zabudol pripomenut ze to len kamarati neboli...Odtrhol ma od sveta aby som nevidela a nepocula co je zac..a teraz som prisla na to ze za jeho vecernym zivotom s chalanmi bola aj baba s ktorou ma podvadzal dva roky a keby len s nou ako som sa podozvedala je ich viac..Takze aj ked to neni lahke vykasli sa na neho...Frajer by mal byt ten ktory chce aby si sa ty mala dobre a robi vsetko preto nie on...Bež von zabav sa s ludmi obnov stare priatelstva a uvidis ze pride chvila kedy si povies ako si s nim mohla byt tak dlho...
jajka kde je napisane, ze toto nie je normalny vztah? podla akych kriterii sudis? podla seba
Respekt nie je to, ze vsetci naokolo musia robit to, co ty chces.
ano, vztahy su vseliake. ale ked niekomu ten druhy otvorene povie, ze ho vonku medzi svojimi kamaratmi nechce, je to divne, vobec to nie je o respekte. normalne je povedat - ked chces ist, pridaj sa. a nie, ze ty si bez so svojimi kamaratmi jak 5rocne deti na pieskovisku.
uhlie keby ju respektoval on, tak sedi doma na zadku.
Sasha spravil Ti sluzbu, bud rada, naozaj by sa nikdy nezmenil a co ho budes dalsich 50 rokov sama vyckavat po nociach v prazdnom byte?