90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.

lenka007

ahoj babulka92 jasne ze sa k nam mozes pridat aj ked chces zacat len dnes-su tu vitane vsetky baby ktore sa rozhodli so sebou nieco robit:-)my sa riadime 90dnovou rozlisovacou dietou-poznas ju ak nie daj si ju vyhladat na googli kde si o nej mozes vela precitat,a co sa tyka fb mali sme aj tu skupinu ktora sa volala 90dnova od 18.04 ale nejak zanikla a uz do nej nik nepisal tak sme sa zalozili novu tajnu na fb kde komunikujeme castejsie,ak sa chces k nam pridat pridaj si priatela adriana petrekova-to je zakladatelka skupiny

moletka

Ahoj lenka007. Ďakujem že aspoň ty si zareagovala na príspevok. Držím ti palce v chudnutí. Len pozor na tie prehrešky, potom váha stojí. Bola som zvedavá aj na zakladateľku príspevku Helus, že ako sa jej darí a či jej váha išla dole, pretože dlho s váhou stála. Ja momentálne tiež chudnem, dnes je to 3-tí deň a mám dole 1,8 kg. Držím diétu od Maxa Planku, ktorá trvá 14 dní a dá sa pri nej zhodiť 8 kg. Tak sa snažím a celkom dobre sa mi to rozbehlo.

babulka92

ahojte ženy :) Takže ja som Vás tu takto objavila až dnes a veru dosť som tu toho prelúskala a chcela by som sa spytať ako to vlastne funguje?? Veru aj ja by som so sebou chcela niečo začať robiť bolo by veru na čase :/ heh mohla by som sa k vám pridať aj keby som začala až teraz či už nie?? Dajte vedieť DAKUJEEM...:) a ešte sú nejaké bližšie info aj na FB ??

lenka007

ahoj moletka tak ja vetsinou pisem do skupiny 90dnova dieta od 18.04 na tomto fore ale aj tu niekedy pozriem,ja tuto dietu mam od 18.04 takze v pondelok budu tri tyzdne po dvoch tyzdnoch vazenia maja vaha bola presne rovnaka 86,7asi preto ze som mala aj vela prehreskov a v kuse sme mali nejake oslavy,ale od pondelka idem naplno skoro ziadne prehresky(asi dva:-()a zapojila som kusok pobyb ak sa da!!!!vela pijem voda+zeleny caj 3 krat denne...ty ako si na tom,chudnes aj ty????

moletka

Nemám založený facebook a ani si ho nechcem založiť. A možná nás tu je takých viacej, ktoré ho nemáme, ale aj tak by sme chceli vedieť vaše úspechy v chudnutí a ako pokračujete ďalej. Pochváľte sa aj nám a hoďte sem nejaké info o vašich úspechoch a tým nás tiež naštartujete na túto diétu. Ja teraz tiež držím diétu, ale inú ako 90 dňovú a musím sa pochváliť, že mám tiež úbytok na váhe. Ale rada by som niekedy vyskúšala aj 90 dňovú, len chcem vedieť či sa vám darí a koľko a za aký čas ste schudli.

lenka007

ahoj moletka sme sa premiestnili zo zdravia na facebook je tam moznost rychlejsie komunikovat,ak chces pridaj sa k nam najdi si adriana petrekova biely kostol a ona ta supne do nasej tajnej skupiny kde sa bavime o vsetkom moznom,cakame ta.pekny den

moletka

Dievčatá kde ste sa stratili? Sledujem vaše príspevky na tomto fóre, ale akosi ste prestali prispievať o tom ako sa vám darí chudnúť. Už ste to vzdali? Zakladateľka Helus, koľko si už schudla?

lenka007

Neboj Helus urcite sa pohne coskoro-drzim palceky!!!dakujem za rady a chcela som sa opytat ako si si robila dnes ten spenat s cestovinou?