Dievcata hladaju sa partacky,na chudnutie.uz sme 3 aj so mnou.Podte do toho budeme sa podporovatm a vymienat si recepty a skusenosti.Verim ze sa nam to podari,zato zakladam tuto temu.
90 dnova rozlisovacia dieta od 13.3.
ahoj babulka92 jasne ze sa k nam mozes pridat aj ked chces zacat len dnes-su tu vitane vsetky baby ktore sa rozhodli so sebou nieco robit:-)my sa riadime 90dnovou rozlisovacou dietou-poznas ju ak nie daj si ju vyhladat na googli kde si o nej mozes vela precitat,a co sa tyka fb mali sme aj tu skupinu ktora sa volala 90dnova od 18.04 ale nejak zanikla a uz do nej nik nepisal tak sme sa zalozili novu tajnu na fb kde komunikujeme castejsie,ak sa chces k nam pridat pridaj si priatela adriana petrekova-to je zakladatelka skupiny
Ahoj lenka007. Ďakujem že aspoň ty si zareagovala na príspevok. Držím ti palce v chudnutí. Len pozor na tie prehrešky, potom váha stojí. Bola som zvedavá aj na zakladateľku príspevku Helus, že ako sa jej darí a či jej váha išla dole, pretože dlho s váhou stála. Ja momentálne tiež chudnem, dnes je to 3-tí deň a mám dole 1,8 kg. Držím diétu od Maxa Planku, ktorá trvá 14 dní a dá sa pri nej zhodiť 8 kg. Tak sa snažím a celkom dobre sa mi to rozbehlo.
ahojte ženy :) Takže ja som Vás tu takto objavila až dnes a veru dosť som tu toho prelúskala a chcela by som sa spytať ako to vlastne funguje?? Veru aj ja by som so sebou chcela niečo začať robiť bolo by veru na čase :/ heh mohla by som sa k vám pridať aj keby som začala až teraz či už nie?? Dajte vedieť DAKUJEEM...:) a ešte sú nejaké bližšie info aj na FB ??
a este som zabudla pripomenut ze na vahe ubytok nevidim ale citim ich kusok na centimetroch:-)
ahoj moletka tak ja vetsinou pisem do skupiny 90dnova dieta od 18.04 na tomto fore ale aj tu niekedy pozriem,ja tuto dietu mam od 18.04 takze v pondelok budu tri tyzdne po dvoch tyzdnoch vazenia maja vaha bola presne rovnaka 86,7asi preto ze som mala aj vela prehreskov a v kuse sme mali nejake oslavy,ale od pondelka idem naplno skoro ziadne prehresky(asi dva:-()a zapojila som kusok pobyb ak sa da!!!!vela pijem voda+zeleny caj 3 krat denne...ty ako si na tom,chudnes aj ty????
Nemám založený facebook a ani si ho nechcem založiť. A možná nás tu je takých viacej, ktoré ho nemáme, ale aj tak by sme chceli vedieť vaše úspechy v chudnutí a ako pokračujete ďalej. Pochváľte sa aj nám a hoďte sem nejaké info o vašich úspechoch a tým nás tiež naštartujete na túto diétu. Ja teraz tiež držím diétu, ale inú ako 90 dňovú a musím sa pochváliť, že mám tiež úbytok na váhe. Ale rada by som niekedy vyskúšala aj 90 dňovú, len chcem vedieť či sa vám darí a koľko a za aký čas ste schudli.
ahoj moletka sme sa premiestnili zo zdravia na facebook je tam moznost rychlejsie komunikovat,ak chces pridaj sa k nam najdi si adriana petrekova biely kostol a ona ta supne do nasej tajnej skupiny kde sa bavime o vsetkom moznom,cakame ta.pekny den
Dievčatá kde ste sa stratili? Sledujem vaše príspevky na tomto fóre, ale akosi ste prestali prispievať o tom ako sa vám darí chudnúť. Už ste to vzdali? Zakladateľka Helus, koľko si už schudla?
lenka007 spenat mrazeny som udusila s cesnakom,vegetou,a zmiesala s kolienkami,tot hotovo.
Neboj Helus urcite sa pohne coskoro-drzim palceky!!!dakujem za rady a chcela som sa opytat ako si si robila dnes ten spenat s cestovinou?