uz dlhsi cas pozorujem suchy zalud... niekedy tak suchy ze predkozka sa nan lepi takze ide pomaly dole... poradte dakto... umyvam si kazdy den penis...
suchy zalud
moj partner si ho umyva kazdy den len s detskym mydlom a nema problem.ked pouzival dlhodobejsie sprchove gely,tie mu tiez sposobovali suchy zalud.skus mydlo.
Cfte neda mi aby som sa nepodelil ma to trapilo asi tyzden zacal som mat taky strasne suchy zalud a hlavne ak bol postaveny a ked som mal z partnerkou sex tak uplne to scervenalo no a to ma strasne nahnevalo pretoze mne nic sex nebude kazit :)) VSETKYM CO MAJU TAKE PROBLEMI ODPORUCAM IST KU KOZNEJ NIE KU UROLOGOVI TEN VAS POSLE KU KOZNE NEHANBIT SA A IST JE TO TAKY ISTY ORGAN AKO NAPR.OKO UCHO. JA SOM BOL HNET ASI PO TYZDNI PREDPISALA MI MASTICKU BELOGENT IBA NA LEKARSKY PREDPIS A ZA 3 DNI SOM CHODIL ZUSMEVOM OD UCHA K UCHU
presne tak, cistou vodou. A vyskusaj si mastit zalud mastickou INFADOLAN. kupis v lekarni bez receptu, sluzi na regeneraciu pokozky...
Bracho ja mam presne to iste uz niekolko mesiacov.Pride mi to dost cudne prist niekam a vylozit naradie na stol. Ak nieco zistis daj mi vediet.
Treba zajst ku koznemu, poradi,netreba sa bat otazok. Dr.Haid 02-63530163