rok bez sexu

Príspevok v téme: rok bez sexu
romanecka

Za poslednych par mesiacov sa mi stali dva podobne pripady. Mala som dvoch priatelov - nie naraz. A opakoval sa ten isty scenar. Obaja mali 30 rokov, plus, minus. A obaja na mna tlacili, co sa tyka sexu. Mne sa to po 2-3 tyzdnoch zdalo velmi skoro a odmietala som. A tak oba vztahy skoncili velmi rychlo, s vycitkami, ze robim drahoty a ze 30rocny chlap to potrebuje, lebo je na vrchole svojich sil, atd atd. keby sa mi to stalo raz, tak si poviem, ze som natrafila na blbca, ale stalo sa mi to 2krat, tak som bola z toho dost znechutena a odvtedy mam dost obavy znova si nieco zacat.
A vcera mi kolegyna hovorila, ze jej 18 rocna dcera chodi uz rok s 30rocnym priatelom a ze este nemali sex. Tak to trosku upravilo moju mienku o muzoch :).
Ja nie som nejaka puritanka, sex je normalna vec vo vztahu podla mna - len jednoducho nezda sa mi spravne skoncit s niekym v posteli, ak ho poznam 2-3 tyzdne a videla som ho mozno tak 5krat dokopy.
Ake mate vy skusenosti? Potrebuje 30tnik sexovat v jednom kuse :), alebo dokaze vydrzat aj rok bez toho, ak ma pri sebe priatelku, ktoru ma naozaj rad a vazi si ju a ona sa zatial na to neciti?
( Ja by som ho rok netrapila, ale 18rocne dievca v prvom vztahu v tomto chapem:) )

romanecka

Macca - dakujem :)

xy + Misin
Ja som nenapisala, ze chcem mat sex az po roku znamosti! Precitajte si to este raz. :) Len som porovnavala pripad dcery mojej kolegyne s mojimi expriatelmi, ktori ak nebol sex po 2-3 tyzdnoch znamosti, jednoducho odkracali s tym, ze robim drahoty. Za ten kratky cas sme stihli stretnut mozno 5-6krat, po par hodin a taky kratky cas jednoducho nepovazujem za dostatocny na to, aby som toho cloveka spoznala natolko, aby som s nim skoncila v posteli. A pytam sa cie je pre 30tnika az taky problem vydrzat bez sexu 1-2 mesiace. Tot vsio.

Misinn

ahoj, neviem co ti tu pisali baby lebo som to necitala. ale poviem ti moj nazor.
neviem aku mas predstavu ze kolko je dobre cakat. ale nemyslim si ze by si si mala urcite hranicu ze rok musim cakat. ak budes citit po mesiaci ze sa s nim chces milovat tak to urob. pretoze aj ked budes cakat rok s tym priatelom neznamena to ze je to ten pravy. okrem toho ty si dospela zena, sex je prirodzena vec, ktora k zivotu patri. moj muz ma 29rokov a nehovorim ze je nejaky zhavy na sex ale aspon raz do tyzdna by sex mat chcel. tak isto aj ja. urcite sa najde aj taky chlap co by cakal rok, ale myslim si ze je takych velmi malo. a dalsia vec - to ze si rozumiete neznamena ze si rozumiete aj v sexe, a pre chlapa je sex dolezitejsi nez pre zenu. tak ak aj cakat budes trebars pol roka, co ak sa potom pomilujete a vobec vam to nebude klapat? stalo za to tolko cakat na to?
este jedna vec. som presvedcena o tom ze ta 18rocna dcera svojej mame klame. ktory chlap by sa zahadzoval s 18rocnou len preto ze ju lubi? asi ziadny. myslim si ze 30rocny si lepsie rozumie aspon s 23rocnou, s 18rocnou je skor kvoli tomu sexu ze je mlada a pritazliva aj ked ani 23rocna nie je stara, ale uz to nie je to prave orechove pre chlapa :))

xy:)

nechcem nikoho urazit, ale nemyslim, ze 30tnik dokaze rok vydrzat bez sexu, ked ma priatelku. ved preco by aj mal? nie je to prirodzene. a dalsia otazka, preco by sa zena nemala citit rok na sex?? (neberiem do uvahy 18 rocnu) .. no iba ak by niekto drzal bobrika trpezlivosti, pretoze sa hovori uz o normalych dospelych ludoch s istymi potrebami.

makovnik

goccia konecne nejaky normalny nazor. Ved preco si myslis, ze som oznacil tuto temu za nezmysel? Ako moze niekto vstupovat do nejakeho vztahu s tym, ze sa bude v tom vztahu spravat podla presne vopred nalinkovanych vzorcov? To dokaze jedine clovek, ktory nikdy nelubil a asi ani zatial lubit nevie. Kazdy vztah je predsa uplne iny a pokladat podobne otazky tak to svedci o charaktere cloveka, ktory sa pyta. Skor si myslim, ze ma romanecka tak trochu vycitky z toho, ze sa nezachovala v tych vztahoch aspon trochu inac a potrebovala pocut aspon nejake ospravedlnenie a odovodnenie pre svoje spravanie.

goccia

makovnik

tak v tomto mas uplnu pravdu, nieco podobne som napisala vo svojom poslednom prispevku. len ty to podavas trochu inymi slovami :)) ale v podstate ide o to, ze ona mozno o tych dvoch nemala az taky skutocny zaujem. ak ten vztah obaja myslia naozaj, tak zvycajne nikto z dvojice nerata, za kolko tyzdnov "uz ano" a kedy je to "este skoro"

goccia

makovnik

suhlasim s tebou, vztah musi byt vzdy zalozeny na tom, ze sa obaja partneri tomu druhemu prisposobuju. a musi to byt v rovnovahe. partner sa prisposobi mne ale ja sa musim rovnako prisposobit partnerovi.

romanecka to mala tym dvom vysvetlit tak, aby pochopili, ze potrebuje len o trochu viac casu. ak to este necitila tak, ze to chce.

ale na druhej strane by mala mat jasno v tom, co k tomu druhemu citi. lebo ak ten vztah mysli vazne, tak zdrava zena chce naplnit vztah aj po fyzickej stranke a urcite to citi skor ako po roku.

makovnik

skor si myslim, ze romanecku nedokazali ti dvaja junaci zaujat natolko, aby sa dokazala povzniest ponad svoje "nechcenie". Je mozne, ze aj keby boli spolu pol roka, stale by "nemala chut" a preto chlapci spravili dobre, ze vztah ukoncili. Ved uz len to, ze ty mas na nieco chut a druha strana ma naopak nechut musi byt velmi frustrujuce nemyslis? A este frustrujucejsie by bolo, keby chlap vedel, ze to zena robi iba preto, aby bol klud.

makovnik

Goccia ved v poriadku, ale nemyslis si, keby ludia nerobili ziadne ustupky tak by neexistovali ziadne vztahy? To vies, to mas tak, ze jednemu z paru by sa napr. nemuselo chciet stretnut s tym druhym aj cely mesiac, ale aj tak to spravi. Lebo keby sa nestretol s tou druhou osobou, ktora ma o to zaujem tak by sa vztah jednoducho casom rozpadol. Chces mi snad tvrdit, ze ty si vazne taka kralovna, ze si mozes dovolit robit v zivote iba to, co chces a nikdy si sa nemusela ani v najmensom prisposobit? Casto cakaju absolutne prisposobenie ludia, ktori sa nedokazu prisposobit vobec.