Caute.Moja partnerka ma rada krátky sex potom ju to páli( lubrikant nechce) a ďalši sex už nechce. análny sex odmieta ten nechce vôbec a pre mňa je to užasné... A orálny sex sem tam mi ho spravy 1-2 za mesiac ale tiež to robí nerada....A orál tak isto milujem... Som na vine ja alebo ona ma nejaky psychicky blok? pritom sme spolu už skoro 5 rokov Dakujem za rady
nechce sex
no skôr teraz nie je s kým :))
ale tak, ako som písala nižšie, vydržím dlho bez sexu, nejako extra ho nepotrebujem .. ale ked mám priatela, snažím sa prekonať, lebo viem, aké je to pre vás chlapov... takže oproti ženám, ktoré nemajú chuť na sex, bude každý chlap, čo má, nymfoman :))
Keď možem ako to je u teba....Mas na to chut nemas len niekedy.... Či náhodou len niesom nejaky nimfoman alebo niečo take
no tak hádam sa ešte niekto k tomu vyjadrí a poradí, čo máš robiť .. :)
Tak neviem čo robiť.Asi budem ďalej masturbovať :)
tabletiek, kvapiek a rôznych iných stimulantov je na trhu kopec, ale nie je nikdy zaručené, že aj zaberú ...
a neexistuju nejake tabletky alebo kvapky niečo take na zvýšenie chuti ma sex.... mame ho tak 2 krat tyzdenne trva kratko lebo dlhy nechce a dalsich kol sa nedockam...ani som nezažil žeby na mna skočila alebo si to aspoň nepamätam vždy len keď začínam ja.
tak to je normálne, že si to robíš sám ..
no hlavne sa jej spýtaj, prečo to vlastne nechce .. či jej niečo vadí .. či ju vôbec vzrušuješ ...
ešte nie dnes by som chcel len som myslel že mi nejako pomôže niečo jej navrhnuť alebo už neviem. a ešte keď nieje doma tak si to robím sam...
a rozprávali ste sa o tom??
Čakal som nejaké iné rady rozchod je krajné riešenie...čo ja viem nudiť ju asi nenudim som kreativny a zase ona ma rada sex len v klasickej polohe ale ked ho už mame tak ma aj orgazmus sa jej to pači no len mne to akosi nevyhovuje