Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farbenie vlasov - par otazok + mýty a pravdy

Príspevok v téme: Farbenie vlasov - par otazok + mýty a pravdy
j.a

Pocas menstruacie by sa nemali farbit vlasy. (PRAVDA alebo MYTUS?)

Farbenie vlasov je najlepsie ak je mesiac v znameni leva alebo panny. (PRAVDA alebo MYTUS)?

Koli horucej vode skor schadza farba.(PRAVDA alebo MYTUS)?

Zavisi farbenie vlasov od toho,kedy su umyvane?(cerstvo umyte,den predtym umyte,dlhsie neumyte,...)Ci to nema vplyv?

Ovplyvni vysledok farbenia vlasov,ak som si robila masku,pripadne preliv?(pred farbenim)

Mate neake osvecene triky,aby vam farba vydrzala co najdhsie? (zevraj citron alebo ocot,...)+pridajte svoje triky

+ mozete tu dopisat hociake veci ohladom farbenia,co vam len napadne.:)

dakujem:)

minna

mataBB, a aky sampon/kondicioner pouzivas?

ja si vlasy umyvam kazde 2-3 dni, pri gliss kure som mala mastne uz tak po 1 a pol dni a liezlo mi to na nervy :))

asi aj ja prejdem naspat na nejaky sampon na farbene, lebo mam pocit, ze ked mi ta schauma tu farbu vymyje, ani to nanesenie kondicioneru tesne potom to uz nezachrani :))

mataBB

minna ja mam podobny problem ako ty, ja uprednostnujem aj tak sampony na farbene vlasy, pouzivam aj kondicioner z rovnakej rady, ktory si nedavam ku korienkom, len asi tak na 2/3 vlasov.. ja si umyvam vlasy dost casto takze mne sa ani nejak nestihnu zamastit...

minna

ja mam tiez farbene (schwarzkopf brillance, cervenohnedy odtien) ale mam zaroven aj mastne vlasy, tak mam dilemu ako a cim si ich vlastne osetrovat... po prvom farbeni som pouzivala gliss kur sampon na farbene vlasy, mam pocit ze peknu tmavu farbu mi udrzal dlho, vyse mesiaca, ale rychlo sa mi mastili vlasy...

teraz po druhom farbeni pouzivam obycajnu schaumu na mastne vlasy (jedine ta mi na nich robi dobre :)) a aj kondicioner schauma na farbene vlasy, teda sa mi uz nemastia tak rychlo ako pri gliss kure, ale vidim ze sa mi farba vymyva rychlejsie...

ako to riesite vy, ak mate farbene vlasy a zaroven mastiace sa korienky?

hassy

mne sa vymývala farba len vtedy keď som si farbila doma vlasy, od kedy chodím ku kaderníčke, tak mi farba vydrží taká istá aj mesiac:)

Janulik33

Odkedy si farbim vlasy, tak ich umyvam iba samponom Loréal Elseve na farbene vlasy a rovnakej znacky pouzivam aj balzam. Tieto pripravky mi farbu na vlasoch dlhsie udrzia peknu a lesklu. Uvazujem, ze si kupim aj masku na vlasy tejto znacky, bo mam konceky vlasov trosku poskodene. Nemyslim vsak, ze z farbenia. Skor to bude z fenovania, bo zakazdym, ked ich umyjem aj fenujem, aby uces drzal svoj tvar. Farbu na vlasy pouzivam len Palette Deluxe.

jankaaaaaaa

mne sa farba vyrazne zmeni uz po tyzdni,. a po troch tyzdnoch je uz fakt hrozna. tak preto by som chcela aby mi farba drzala dlhsie

Nikolka_nechapem2

Tak pravda je len,ze horucou vodou sa skor zmyje farba.Ja som si uz vela krat farbila vlasy,a mozes povedat ze farba ostane dlhsie pri tych kvalitnych farbach.Naco potrebujes aby ti farba ostala dlho?To nechapem,ved zanedlho si ich aj tak musis prefarbit!Alebo si farbis len korienky?