niektoré dni sa vôbec neviem ovládať, proste by som to chcela robiť, mám len 16, sex som ešte nemala ale prstujem sa dosť často, mám neskutnočnú chuť sexovať, alebo robiť niekomu fajku, stači keď to vidím v tv a hneď mám ruku medzi nohami, je to normálne?
Stále nadržaná-sex
aha on ti posle paragraf :)) to je dobre
muslicka 001 odkial si,tiež by som mal zaujem,rád robim a prijimam oral,ja som z Topolčian,možné stretka...kontakt neskôr pošlem§
Ja mam priatelku 16r a je stale stale nadrzana, niekedy ma taku chut ze ja nevladzem, ale stale ma obvinuje ze mam inu, ja to nechápem, kto sa prida ?
ahoj mušlička...tieto stavy vcelku dobre poznám...stačil sex v telke a bola som taká nadržaná že až...kěď som si našla priateľa tak som bola nadržaná aj pri bozkávaní s ním...no teraz už spolu máme pravidelný sex ale aj tak ho dosť ničím lebo som neustále nenásytná...máme sex raz chcem ešte...máme ho dva razy stále chcem ešte...možno ani ja nie som zrovna normálna asi...ale tak určite sa s tým dá žiť...priateľ mi vychádza v ústrety a keď mu už určité partie doslova horia tak zapojí jazyk a podobne...skús si nájsť niekoho...možno nebudeš z neho totálne paf ale ten sex to podľa mňa tak utuží...prajem veľa šťastia :-)
ja sa hlasim na tu fajocku ale iba ak by si chcela? mircoMY33@azet.sk
Muslicka, je to normalne a prirodzene, sexualne sa prebudzas a sex si este nemala, preto to tak intenzivne pocitujes
ktorý chalan by nechcel poriadne a stále nadržanú, len tak ďalej baby :)
Aj ja som nadržaná.....a to som vydatá....je to normálne a ženské,,,,proste sme závisléna sexe...také nymfomanky.....
Ak KE daj cislo. xD
Muslicka si z KE ? Napis mi mail...