ake mate skusenosti s muzmi v tomto znameni? akí su v laske a vo vztahoch?za kazdy odpoved,vyjadrenie a nazor budem velmi vdacna (: dakujem!
Muz kozorozec
Dobra blbost ... Ja som kozorozec a myslim ze som pohode chalan ... Nechapem ako moze sudit cloveka podla blbeho znamenia v zverokruhu... V kazdom znameni su dobry ale aj idioti ....
no spracou je to pravda, aspon ja sa ju snazim robit co najlepsie, a neznasam lenivych flakacov... ale ci ruky od nas prec to neviem, co sa tyka vztahov tak s tym skusenosti nemam, ale mam kamosov kozorozcov a ti to stasie mali... a s partnerkami im to klape.
v prvom rade ja neverim na tieto znamenia, som kozoroh, urcite by som nebol nikdy neverny, niesom ani ku*evnik, ani nic v tomto smere, alebo ako tu pisete zlatokop, troska zakriknuty ale inak si myslim ze fajn chalan..
alchemist mas asi pravdu(:
btw pocula som ze kozorozci su dost pracovne vytazeny a cely svoj zivot venuju praci je na tom nieco pravdy?
neviem ci ruky prec mozno najdes nejaku svetlu vynimku :)
xxxx
lepsie citaj na kozorozca som sa uz vyjadrovala
takze radite ze od kozorozcov ruky prec? (: nenajde sa ani vynimka?(:
ty co trepes o vodnaroch a to su tez dobry curaci .. ona sa pytala na kozorozca
ja som kozorozec, no neviem ako je to s kurevnictvom, ale u mna to neplati vobec, som totizto kozorozcom 26 rokov zatial som este nemal vazny vztah, teda nic co sa vztahu tyka, cize urcite neplati ze kozrozci su nevernici, skor to zalezi od povahy daneho cloveka, ked chces nieco vediet ohladom kozorozca, tak sa spytaj ja ti odpoviem ci to plati v mojom pripade :)
no ja mam frajera vodnara a vsade v horoskopoch mam pisane ze sa k sebe hodime co je velka pravda a velmi si rozumieme ja som vahy..ale ked sa pohadame vedia byt vodnari tiez pekne hnusni...