Ahojte viete neviem či to môže súvisieť s tým ale som chorá na štítnu žľazu mám ju zväčšenú... a veľmi som stresový typ človeka... a teraz ma čakajú maturity len sa s učiteľkou rozprávame o nich a mna chytá panika mám obrovský stres vravím si stále že ved nejak bolo nejak bude nemám najhoršie známky.. tak to hadam zvládnem... ale ja tomu jednoducho nevime zabraniť ja sa celá roztrasiem a vnutorne sa chvejem.. je to vždy!!!!!!!!!! aj pri iných veciach jednoducho to vnútorne chvenie to trasenie neviem to zastaviť... :( neni sú nejaké lieky.. aby ma upokojili ale zase musím sa učiť. aby ma to nejak neuspávalo
Maturita, mám obrovský stres, niečo proti stresu?
si mlada a este v zivote ta caka ovela viac stresu a treba sa naucit zvladat ho, nik to za tebe neodzije a lieky nie su riesenie a hlavne nie v tomto veku. pokial chces ist na VS tak tam budes maturovat kazdy semester ;). mne pomaha na stres dychanie,predychat sa poriadne a hlavne si to skus v hlave vysvetlit, ze to zvladnes a nevidis dovod preco nie. pokial budes na sebe v tomto osobnostne pracovat mas velku sancu, ze v zivote vela dosiahnes. sama hovoris ze mas dobre znamky, tak hlavu hore a nie je sa coho bat a dychaj ;)