ahojte Som chalan holím sa tam dole uplne na hladko ale mám večší problem vždy sa mi nejakym sposobom podarý porezat . je to trápne ale skúšal som už všetko proti smere chlpkov či v smeere či z jednorazovým strojčekom či s normal holiacim strojčekom.
je to niečo take ako keby mi to tie chly trhalo alebo niečo take a ostavaju mi potom take male chrasticki . neviem čo mám už skúsit. tak ak niekto mal s niečim takým skúsenosti prosím oradu .
neni šanca že žiletka bola tupá..
Muži holenie tam dole
no tvoj názor nie je zlý ale :) mne sa páčia oholene .) do hladúčka ženy.
a rád by som vedel ako by som niečo také mohol dosiahnut aj ja bez tych chrastičiek.
plus cítim sa hygienicki lepsie ked sa tam holím.
Možno som staromodny,ale keď sme boli stvorení ako muži,tak tie chlpky na niečo služia, tak ako nam vajcia ovisajú k voli tomu aby sa neprehriali dozreté spermie. Ešte že nejaký blbec nevymyslel odstrihnuť ich..iste by to vyzeralo peknejšie!!! A všetci primoši by strihali a strihali a potom by deti nemali! Ber to asi takto!! Jedna kočka si chcela kupiť tričko a mali len malé trička,tak sa doň nadrala a aby nevyzerala ako pi-pi.a,tak povedala,že je to moderné!!!A všetky baby kupovali čo najmenšie a cez zimu statočne sineli od ust až po šušuru-drkotali a drkocu a su moderné! A určite tá,čo nemohla to väčšie tričko kúpiť,teraz je medzi prvými čakateľkami na darcu novej aspoň jednej ladviny a kríže ma v prdeli! A na druhej strane,ja mám rád zarastenu jaskyňku,keď je vyholená,tak sa dá pomyliť i s parenou buchtou hlavne cez leto a ten Tvoj malý,ostane ako taký kolík na púšti vypleštený! Nepicha ťa to tak na druhý-tretí deň? Musíš holiť a holiť a holiť a stále je to na riť!!!!! čau!čau!