som mlada zena ktorej akurat nevysiel 3 rocny vztah, neviem ci davate na znamenia no ja som si zo zvedavosti precitala partnersku zhodu znameni a vobec sme sa k sebe nehodili,dokonca som nas oboch v tom aj nasla...myslim si ze aj preto skrachoval nas vztah lebo sme boli rozdielne povahy aj ked ta laska mala strasne silnu intenzitu...Teraz ked ma nejaky muz zaujem tak si uz automaticky zistim ake je znamenie a ked sa k sebe nase znamenia nehodia , jednoducho sa bojima som nervozna,nesvoja a pripadne ked sa dohodneme na stretnuti neviem ako sa mam spravat.. som z toho chora na nervy a chcela by som vediet ci existuje na svete harmonikcy vztah aj ked sa k sebe partneri nehodia po tejto stranke- rozlisne znamenia, musi taky existovat..nehladam si nikoho nasilu, len niesom pubertiacka ktora si mysli ze je zalubena na 2 mesiace,ja sa divam uz aj do buducnosti a nechcela by som sa zalubit opät do nespravneho
znamenia zverokruhu- partnerstvo
cital som jeden vyzkum na tuto temu
a zaver bol celkom zaujimavy:
ludia v znameniach, ktore sa k sebe hodia, mali vyssiu pravdepodobnost trvalejsieho vztahu, ludia v znameniach, ktore sa k sebe nehodia, mali statisticky vyznamne vyssiu rozvodovost
takze nieco na tom asi je
ja si ale myslim, ze to treba brat skor informacne, urcite je mozne mat vztah aj s niekym, kto ma akoze nevhodne znamenie
vpohode, dakujem vam ludia :)... mi to asi troska zblblo hlavu a naozaj ja som sa nasla aj v inych znameniach ..vacsinou namna charakteristika sedi..ale nikdy to nieje na 100% to je pravda :) asi by som sa nemala zapodievat takymito vecami no len ma to zaujimalo... asi moc nad tym premyslama beriem si to k srdcu a naopak niektorí ludia tomu vobec neveriaa nevenuju pozornost..no neviem ale povzbuzuju ma take prispevky ked niekto napise ze ste uplne rozdielní a predsa to funguje :)
my s manzelom sme vraj uplne katastrofalna kombinacia, najhorsia zo vsetkych, ktora ale moze fantasticky fungovat, ak sa budu hrozne lubit. a je to tak :D
nevylucujem, ze ludia narodeni v tom ktorom znameni mozu mat niektore povahove ci osobnostne crty podobne, ale nie vsetci a vsetko, som strelec a zijem s pannou, 5 rokov, absoluuutne nevhodne podla horoskopov a pritom sme s tou mojou pannou ako puzzle, vraj by som si mala sediet s levmi-obaja svokrovci, ale eeee...ludia su rozni v jednom znameni mam dobru kamosku aj naopak dalsiu, ktoru nemusim, uz ked na nu pomyslim...bolo by smutne keby na svete bolo len 12 typov cloveka...
podla mna znamenia funguju cisto zo statistickeho hladiska..
vezmi si kolko ludi je na svete, takmer 7 miliard.. to je lahke napisat predpoved pre par milionov z nich :)
to je ako taka hra:
vyber si cislo od 1 do 100
a teraz z 1 000 000 ludi si priblizne 5 - 20 tisic ludi vyberie to iste ako ty.
lenze znameni je len 12 :)
a skus si precitat ine znamenia a mozno sa najdes aj v nich (ja som sa napriklad nasiel aj v inych, ale aj vo svojom povodom, ale nikdy nie na viac ako 75%)
taka mala otazka ohladom pravdepodobnosti.
predstav si miestnost do ktorej mozes vlozit kolkokolvek ludi len chces. a teraz, kolko ludi tam musis vlozit, aby bola pravdepodobnost rovnakeho datumu narodenia aspon 50% ?
to znamena: kolko ludi musi byt v miestnosti, aby aspon dvaja z nich boli narodeni v rovnakom datume (nie roku, len 01.01 napr alebo 02.03 napr).
presnejsie sa tento problem vola 'narodeninovy paradox' ak by chcel niekto pouzit google ako pomocku :P
s tym som len chcel zvyraznit ze ake lahke je predpovedanie buducnosti.
este jedna mala predpoved:
cena zlata pojde hore a potom dole, ale moze to byt aj tak ze pojde dole a potom hore.
dokonala predpoved, ktore nemoze nevyjst :)
to iste si myslim o znameniach.
to ze jeden afganec zhodi dvojicky neznamena ze kazdy afganec je sialeny terorista.
to ze jeden podnikatel na slovensku okradne stat o miliardy neznamena ze to robime kazdy.
to ze par ludom vyjde znamenie albo predpoved, neznamena ze to funguje a je to pravidlom :)
osobne nevylucujem ze to na 101% nefunguje, i ked tomu nejak neverim.. ale dnes je mozne uz takmer uplne vsetko :D
(sorry za dlhy prispevok :P )