Prečo sa ľudia sťažujú na webe-zlýhava komunikácia??

Príspevok v téme: Prečo sa ľudia sťažujú na webe-zlýhava komunikácia??
Pipenecka

Keď čítam témy a odpovede..je mi smutno, že ľudia a partneri, manželia, milenci alebo kamaráti nevedia komunikovať.. Prečo sa ľudia anonymne pýtajú, sťažujú..čo už každému šibe?? Ak vás niečo trápi od čoho máte kamarátov, mami, otcov, priateľov - alebo to sú všetko falošné vzťahy..kto vám má poradiť ak nie ten kto vás najlepšie pozná a vie poradiť...načo potrebujete počuť odpovede úplne cudzích ľudí...čo nevidia do vzťahu dvoch ľudí??? To už naozaj nikto nechce komunikovať - bodaj by sa nerozpadali vzťahy, keď už nikto nekomunikuje...Každý niečo skrýva, a tvárí sa že všetko ok..len aby neukázal slabosť...sme ľudia, robíme chyby a sme omylný a nie sme dokonalý..učíme sa a tešme sa so života a nie riešiť hlúposti...od čoho je smiech, plač - aby sme to čo nás trápi dali von so seba... tak čo sa ľudia divia, že im nič nevychádza keď si pýtajú radu od úplne cudzích ľudí..čo tak si hľadať cestu k tým s kým majú reálny problém??? pekný deň prajem...

angela85

ja svoje problemy rozoberam najprv so svojim priatelom, ci s niekym blizkym, len nie s kazdym sa da rozoberat vsetko. a niekedy potrebujem pocut nazor aj inych, co nemaju nic spolocne so mnou. hladam tu objektivny pohlad, alebo pohlad uplne inych ludi, nez co poznam, takych co maju aj uplne ine nazory

xy:)

no napriek tomu, ze ti ludia napisu svoj vlastny nazor na vec, mas predsa vlastny rozum. robit nieco podla niekoho druheho je ta najvacsia blbost, ktoru mozes urobit. niekdy ta to moze usmernit, niekedy nie, niekedy iny pohlad na vec moze pomoct, niekedy nie. kazdy predsa vie, co je prenho najprijatelnejsia moznost. to ze sa spytam, kto by co robil na mojom mieste este neznamena, ze to urobim aj ja.

Eva531

Ja som uz na toto forum napisala o niektorych svojich problemoch, konkretne o problemoch so zubami a o problemoch so zubarmi, ale nejde mi o to, aby to ludia chapali ako staznost, ide mi iba o to, aby boli ludia o tychto veciach informovani, lebo ked sem napisem nejake skusenosti z mojho zivota, ci uz dobre alebo zle, tak to moze niekomu pomoct pochopit, coho vsetkeho su slovenski zubari schopni a na co vsetko musi byt clovek psychicky a financne pripraveny a s cim vsetkym musi ratat... cize nejde mi o stazovanie sa, ide mi len o poskytovanie informacii, ktore mozu niekomu pomoct. A aj mne pomoze, ked si precitam prispevky ludi, ktori sem pisu, lebo viem, ze to zvysuje moju informovanost. A nie som typ, co by sa len stazoval. 30 rokov sa mi nedarilo najst normalneho zubara, ktory by riesil veci podla mojich predstav. Ked som konecne niekoho takeho nasla, tak som na tomto fore aj zverejnila jeho meno.

pipenecka

a zamysleli ste sa či tie "kamarátky" sú naozaj kamarátky??? Nestranný názor... no raz asi pred rokom som písala aj lebo som chcela počuť "nestranný názor" a tie radi čo mi dávali alebo názory... nechala som si ich prejsť hlavou a skoro som si "pokašlala" vzťah s niekým koho ľúbim...lebo som chcela počuť nestranný názor...som si povedala NIKDY VIACEJ...

xy:)

ludia potrebuju niekedy nestranny objektivny nazor od ludi, ktori nie su zaujati. a niekedy sa jednoducho nemaju komu zdoverit. neznamena to automaticky, ze zlyhava komunikacia.

nathália08

no,vieš,ak sa postažuješ kamarátke,ona sa to môže zneužiť,niekedy aj nechtiac,a vie to potom celá dedina,/ja som to zažila/a takto
je to ovela lepšie,tu sa vyrozprávaš od srdca,čo ťa trápi,a bolí,a ako to riešiť.
Nie vždy môže byť dobré zveriť sa rodine,či kamarátke,po prípade kolegyni.