Uz ma nebavi zivot dovod je Neurofibromatoza

Príspevok v téme: Uz ma nebavi zivot dovod je Neurofibromatoza
Katka17-BA

ahoj vobec neviem ako mam zacat ale ja som uz uplne na dne mam 17 rokov uz som po 8 operacie a teraz sa chystam na dalsiu dovod je NF zakerna neurofibromatoza mala som nador v prsniku vo velkosti 3 cm teraz mam znova ale ten mi uz nevyberu ako dalsie ktore mam a este aj kozne nadory ktore mi zasiahli tvar , preto som ukoncila aj skolu moja tvar je ako netvor same kozne nadory vyzeram hrozne uvazujem na samovrazde , uz ma nebavi zivot nadory mam aj na mozgu , mieche vsade najhorsie je na tom ze kedy kolvek mozu byz zhubne a ja neviem a ani lekari nevedia kedy to pride a ako to potom spoznat len az ked sami zacnu tvorit metastazy .... ja som uz tak zufala . nidky nezazijem ani lasku ved kto by mal len chcel..... nidky nebudem mat deti.... moj cely zivot je na nic nikto ma nevie pochopit

llek

Kazdy citi potrebu nieco sucitne tu napisat a to nehovorim davat rady, ako ovplyvnit tumory niecim alternativnym ci enzymami. Bohuzial to co napisala Ella je 100% pravda a ona bola jedina uprimna a ako ste zareagovali?. Katka 17, nepis radsej na taketo laicke fora, lebo tu ti budu vo vacsine zdravi pekni ludia radit ako to nemas vzdavat a co ja viem co. Najdi si radsej kontakt na fora, kde sa zdruzuju ludia s podobnym osudom, budu uprimni a ked ti nieco poradia, tak len preto ze to sami skusili a aspon trochu im to pomohlo. Mozno tam najdes aj radu ako zvladat pocity, ktore mas a ktore by mal kazdy z nas keby v podobnej situacii bol

čierny kocúr

Je to beh na dlhé trate a k tomu musí mať dievča v prvom rade duševnú pohodu, ak ju nemá, tak jej nepomôže nič, pretože duša a telo sú spojené nádoby.

RNG

Na geneticku von Reclinghausenovu chorobu zatial,nemaju lekari zatial nic, len chirurgiu.
Kedze sa ale jedna o tumory, mozno ze by pomohli silne enzymaticke zmesy aspon spomalit tvorbu tychto tumorov.
Enzymi totiz vedia odstranit akekolvek nefunkcne tkaniva v tele vcitane roznych tumorov a nevidim dovod, preco by nemohli odstranit aj tieto. Kedze sa jedna ale o masou pomerne vela tychto, zrejme treba velmi vela enzymov na to.

hlavickaaa

vsetko sa da vyliecit!!!...uplne vsetko, to mi teda ver!!!

ja na tvojom mieste idem do kniznice alebo si skratka zozniem obrovske mnozstvo literatury ( co robim aj tak a pritom nemam ziadny problem )rozneho druhu a citam a citam,

moznosti alternativnej liecby je neurekom a mnohe z nich pomahaju

skus si napr. vygooglit
vitarianstvo - je to konzumacia cisto surovej stravy - ludia to praktizuju aj za ucelom uzdravenia - ked vychadzame z faktu ze vsetky choroby sposobuje zla strava - toto je riesenie - je to naidealnejsia potrava pre cloveka...ja na tvojom mieste ani nevaham a zistujem

navyse hladovka/post - ma neuveritelne ucinky,
samozrejme musis si o tom precitat ako to funguje, sama to urcite neskusaj...ale ohromne to uzdravuje cely organizmus...

drzim palce a napis ako sa ti dari, prip. mozeme popisat aj cez mail ak chces ..paa :)

klasicka medicina maaalo pomoze...to je fakt..lekari neliecia priciny iba priznaky a tak to potom aj vyzera..

čierny kocúr

Katka prosím Ťa, viem, že to máš ťažké, ale skús na sebe popracovať s pomocou psychológa. Alebo sa skús nakontaktovať cez internet s niekým, kto má podobný problém. Držím Ti palce.

JBS

ella, ty si uz len katku povzbudila!!! radsej si sem nemala pisat, dievca je na dne, chapes??!!

katka, veda ide dopredu, si mlada, nevzdavaj sa, mozno sa ti predsa bude dat pomoct, drzim palce!

Ella...

NF je nevyliecitelna existuju len experimentalne liecby Francuzko , USA !!!! je to geneticka pliaga na cely zivot konci 80% rakovinou nadory sa tvoria non stop hoci kedy francuzi pouzivaju konope THC

cayman

katka citala som , ze NF ma kliniku v Brne rodinka bola minule na JOJ-ke na liecbu mali zadarmo uz su zdravi inac stoji cez 100000CZK. takze hlavne nezufaj, vzdy sa da vsetko vyriesit a musis byt optimista. nemozes si hned hovorit, ze mas po zivote, kazdy den mozes stretnut toho praveho, takze hlavu hore, drzim ti palce :)