Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muži a panna?

Zanet33

Ja mám 21 a tiež som panna, a žijem :D! Dokonca som mala rok a pol priateľa s ktorým som nespala, pretože som nemala pocit, že je ten pravý - a ani nebol :).

ze cudne

cudne to moze byt akurattak u nejakych blbcov co to robia kazdy tyzden s druhym, ja mam 23 a stale panic a zijem, nic sa nestalo a to nie som impotent a vzrusujem sa na kazdej „chutnuckej” :).....samozrejme ze chcem niekoho na stalo a nie nieco co skonci za tyzden za dva, mesiac ci rok a pocas toho obdobia budem zaslepeny laskou, no nie?

Filipka15

Ja som bola panna skoro do 25ky...a to nie som ani zaostala, blba ci skareda...Mam aj par kamosiek, co su na tom podobne a su to v pohode baby...dokonca aj jeden kamos, co bol panic skoro do 27...
Je fajn, ze sa tu najdu este aj taki ludia...a urcite to nie je nic na hanbu, skor naopak...

nyky20

No tu su potom asi najnormálnejší ludia. : ) Čítala som podobnu diskusiu k otázke 21 ročnej panny a tie príspevky sa nedali ani čítat tak boli otrasné ...

Podla mna to každý normálny chlap ( al. aj dievča) jedine ocení.

Ak to niekto nevie pochopit alebo mu to príde divné verte, že v 99 % to ten " pravý" nie je.