Je normalne keď moj priatel ktoreho mam 1,9 roka ma v notebooku fotky nahych svojich kamaratiek? su tam asi 4take fotky a ostatne stiahnute z internetu. tie z netu by mi nevadili ale čo tie kamaratky?. notebook si kupoval ked sme boli spolu asi rok a povedal mi že ako si kopiroval veci z PC tak sa mu skopirovalo aj toto len preco si to nevyazal?. on mi povedal že si ani neuvedomuje že to tam ma a mna to hrozne trapi. tie fotky mu vraj už skor ako sme boli spolu len ma trapi to že naco ich ma? to mu neičo na mne chyba?
Je to normalne a mám mu odpustit?
prekvapena, mne sa zda, ze robis zbytocne halo, nikto tu ti nepovie, ci ich ma ucelovo, alebo nie, to mozes zistit jedine ty.
goccia ved to aj urobim ak si to nevymaže dovtedy a potom sa ma po chlebe
ma kamarata ktory ma chce tak potom uvidi aka viem byt aj ja zla
Tak sa mu zdover, ako ti to vadi a ked ti povedal, ze to zmaze, tak nech zmaze a uz to neries, fakt, nema to zmysel. Mnoho chlapov pozera kadejake svinacinky, aj ked ma doma supermodelku, tak sa proste pozru, z nejakeho dovodu ich zaujima, ako to robia ine zeny v posteli, vzdy to tak bolo. Obrazky takisto. Pokial s tebou normalne spava, nechala by som to tak. U kazdeho chlapa nieco najdes, pokial mas s nim super vztah, nenic si ho.
keby ich nepozna by som mu tie "pekne obrazk" nechala ale toto?.. ved to že neviem čo si mám o tom myslieť a či to ma zmysel.. keby ho nelubim už davno je koniec za toto
neviem ci mu mam veriť ci nie som dost nedoverciva v tomto
fakt sa da podla vlastnosti suboru zistit, kedy ten subor bol skopirovany, ja by som to checkla len tak pre tu srandu, ked uz to tak "nafukujes", nie? :)
aj tak ich nevymaze
preco mu chces brat pekne obrazky? :)
preco sa v dnesnej dobe vsetky baby nechavaju fotit hole?
nic mu nerozkazuj, skor sa skus pochopit, co je to za charakter ked take veci robi
Ty musis vediet, ci mu mozes verit. Podla mna si nema co odkladat fotky kamosiek ani im vypisovat, ale to nemusi nic znamenat.
radena dakujem mas pravdu že mam znovu v hlave riadneho chrobaka
Povedal, ze to vymaze? Povedal. Tak nech vymaze a kasli na to!
mataBB ty mas ake skusenosti s muzmi? Nedavaj prekvapenej zbytocne chrobaka do hlavy. Kopec chlapov ma kadejake "poklady" v pocitaci a nemusia sa na to vobec pozerat.
pytala som sa ho normalne co mu chyba že sa pokusim mu to dat a že ak už somnou nechce byt nech ma nenatahuje a nech sa rozideme ked je to zbytocne a on že nic mu nechyba a že nedokaze byt bezomna ale ja neviem jooj ved to že nechcem byt naivna ale zase ani prehnane podozrievava lebo už sa mi stalo sním že mi vypisoval jeden chalan že ma podvadza ale viem že to neni pravda lebo som pisala tej babe s ktorou ma mal podvadzat to bola frajerka toho chalana a ona mi napisala že je to hlupost a že tento na mojho chalana ziarli lebo si pisali na fb.. a už vtedy som z toho robila halo a neverila mu alke toto je inee