farbila som si vlasy pallette farbou vlasy mam tmavo hnede stahovala som ich doma s peroxidom.(6percentnym)chcela by som svetlo hnedu no len korienky mam taku pekne svetlo hnedu stred vlasov tmavy a konce svetle.stahovala som uz asi 4 krat a bojim sa ze mi to zas nic nestiahne.mam pouzit silnejsi peroxid?to ze znicim vlasy si uvedomujem ale ked inak nejde.skusala som stahovat este raz len ofinu a vobes mi to nezosvetlilo mozno o trochu a skoro vobec to nevidno.
Odfarbovanie vlasov
ale musis zmiesat peroxid aj s melirovacim praskom! inac ti to vobec nezosvetli. obe kupis v drogerii
kup si zosvetlujucu blond farbu - napriklad palette , malo by byt na krabicke napisane o kolko stupnov zosvetluje, najlepsie je kupit taku co zosvetli o 4-6 odtienov. po odfarbovani budes mat najskor vlasy take zlto oranzove, ale nato ked si das nejaku svetlohnedu farbu alebo taku aku chces tak by to malo byt ok. ale pocitaj s tym ze ta hneda sa bude rychlo vymyvat lebo ked farbis vlasy na odfarbene vlasy tak sa to rychlo vymyje..
sisamej: perocid kupis v hocijakej drogerii
HALOOO TAK NEPORADI MI NIKTO KDE MAM KUPIT PEROXID NA VLASY KUPIT ,PLS
chod kadernicka ta ty to spravi kvalitne a ani ty neznici vlasy:D:D
kde si kupila peroxid na odfarbenie?