Ale čo to je? Niektorý tvrdia jedz to, vyhýbaj sa hentomu, iný jedz všetko s mierou... Tak by ma zaujímal váš názor na zdravú stravu
Správna strava?
Na tejto stránke je veľa rád, ktoré majú veľkú cenu lebo tu nieje len teoria ale aj dlhoročné skúsenosti autora. www.zdravi-az.cz
100 ludi,nevies mi odporucit nejaku dobru stranku na nete,tiez sa velmi zaujimam o take stravovanie,vopred dakujem.
inak myslim si, ze v pohode prezijes, ked budes jest vsetko s mierou, ved kolko rokov maju nase babicky, dedkovia a jedia maso mozno denne (aj ked na druhej strane maju zdravotne tazkosti, ale kto vie s cim vsetkym to suvisi...), ale podla mna zdrava strava su plusove body pre zdravy zivot, menej chorob, zdrave telo, cize rob, ako myslis
...100 chuti
ja som uz 4. rok na vegetarianskej strave a som zdrava ako rybicka (zatial), asi tak po roku a pol od zacatia sa mi chut na maso uplne vytratila (mozno sa to zda vela, ale mame maso doma dennodenne a myslim kuracie, lebo na ine som nemala chut mozno aj hned?! :D) skoda, ze sa to neda spravit aj so sladkostami, ze by mi po roku prestali uplne chutit :P nikdy nevies... haluz je to, ze potrebujem menej solit ako predtym, pretoze vege vyrobky nie su presolene, takze teraz, ked je vsetkym okolo mna malo slana polievka alebo ine jedlo, tak mne je vzdy dost a iba sa im cudujem :)
TAK ak sa rozhodnes pre vege stravu alebo inu zdravu stravu, tak si ju hlavne poriadne nastuduj, kniha, stranky na internete... cau