Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

43

ahojte,
po konizacii by ste sa mali vzdat uplne pohlavneho života.ciže aj masturbovaniu a podobnym hratkam,nilen pohlavnemu styku ako takumu.samozrejme prirod aje priroda a ak sa zena vzrusi tak sa vzrusi ,čouž s tym.al enemala byto nechat zajst dalej z dovodu ze by bolo lepsie ak bys aten krcok neprekrvoval a mohla sa rana lepsie zahojit.tak mi povedal lekar.ja som bola na prvej kontrole o po prvej menstr a povedlaz ej erana pekne zahojena,krcok je v poriadku mozem sexovat uz.nemala som ziadne problemy s tym az na psychick elebo som s apredsa len bala,ale na druhy krat uz to bolo lepsie.
co sa tyka inych cinnosti:povedal mi 3 dni lezat,dalsich 5 dni polehovat a potom uplne bezny život ako som zvyknuta s vylučenim tvrdych a namahavych silovych sportov.toho som s aaj drzala a v podstate vsetko prebehlo ako povedal.tolko z mojich skusenosti.

paulicia32

vidím, že tu nikto neodpovedá naotázky, aj ja sa chcem popýtať nato vzrušenie, keď nemôžeme sexovať, môžeme sa aspoň vzrušiť? ono..manželom sa také veci ťažko vysvetľujú, že nemôžeme, potom chcú aspoň maznať sa, mojkať sa..ako to robíte po konizácii vy dievčatá, nevadí vzrušenie? a po akej dobe ste začali doma upratovať a chodiť na dlhšie prechádzky?

yyyyy

kde ste kočky?? to už žiadna nepíše do disk.fóra???? aj mňa zaujíma ten sex po konizácii...po akej dlhej dobe je možné začať so sexom?? a nenakazíme sa zas????

mnbvcxy

čawww...ako je to so sexom po konizácii, môžeme sa aspon mazliť s našimi miláčikmi, nevadí vzrušenie, keďže sex je zakázaný?

simona

evellina..ahoj, testy na virusy HPV mi robili len po konizacii. Mam 30 rokov, dostupne vakciny su obycajne urcene zenam do 26 rokov, no i napriek mojmu veku mi lekar ockovanie odporucil, vraj na zaklade najnovsich studii budu ockovacie latky urcene zenam az do 45 rokov. Ja zatial nemam ziadne deticky, tak verim, ze sa mi v blizkej buducnosti podari otehotniet, uz nad tym zacinam seriozne uvazovat. Potom napisem radostnu spravu. Inac, je velmi super toto forum, skoda, ze ja som sa pred zakrokom k podobnemu nedostala. Este by som uvitala, keby sa ozval niekto, kto po konizacii otehotnel, ako prezival tehotenstvo, ci mal nejake komplikacie a pod. Evellina a kocky zatial pa.

evellina

fidka..ahoj ,mam ti poslat moje cislo icq a skype??..pokusim sa dnes vecer,ked budem mat viac casu...tak zatial pa,ozvem sa neskor..

evellina

simona..ahoj,prosim ta mozes mi napisat ci ti robili aj pred konizaciou testy na virusy HPV,alebo len po konizacii,teda az po pol roku...a este by ma zaujimalo,kolko mas rokov???..kvoli ockovaniu...dakujem..

monika11

ahojte,
ja som tiez po, mala som hlboku konizaciu, operaciu som mala v utorok a v piatok som bola doma, operacie sa naozaj nemusite obavat, ani anestezy, ja po operacii som nemala ziadne problemy, ani spinenie, neberiem ziadne lieky, ale je to naozaj individualne, citim sa fajn, obcas si vybehnem mimo, ale netreba podcenovat svoj stav, vysledky som mala OK, dufam, ze aj preventivky budu potom v poriadku, mona

cudliprstik

Ahojte. Tak už som doma, pustili ma v nedeľu, konizáciu mi robili v utorok, cítim sa veľmi dobre, ten môj hrozne veľký strach vôbec nebol opodstatnený. Nie je to ozaj nič hrozné. Keď si pomyslím, že po prijatí do nemocnice som sa im od strachu 2x poskladala, tak viem, že ten strašný strach je zbytočný. Asi na tretí deň po, som trošku krvácala, ale teraz nemám dokonca ani len špinenie, a to som už včera doma naplno fungovala t.j. vysávala, žehlila, dokonca som si aj do mesta zašla. Ja som mala robenú úplnú plastiku, skôr amputáciu krčka maternice, nakoľko ja už 3 deti mám a ďaľšie nechceme. Takže už skoro žiadny krčok ani nemám. Po operácii ma to vôbec ani nebolelo, ale určite to každý znáša ináč. Beriem už len antibiotiká Taroflox, čo som mala so sebou aj v nemocnici a čípky Macmiror. Dúfam, že mi tak dobre bude až do zahojenia rany. Tak sa kočky držte a hlavu hore.

simona

Ahojte dievcata, toto je prvy moj prispevok do vobec nejakeho fora. Som 2,5 roka po konizacii, Marianna Vam spravne radi, sex az po kontrole u lekara, ten Vam po vysetreni povie, ci je rana zahojena a mozete mat sex. Ja som mala vysledky cytologie po operacii v poriadku, pol roka po operacii mi robili testy na pritomnost HPV virusov, tieto som mala negativne. Momentalne mam vybratu druhu ockovaciu latku proti rakovine krcka maternice, v marci ma caka posledne ockovanie. Verim, ze aj Vam to dopadne dobre, drzte sa.