Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

danda

Ahoj jaja možeš mi presne napísať aképrodukty z ALOE vera si používala a ako mám k nim prístup tak by som si ich objednala.

danda

Pred 10 dňami mi robili konizáciu. Robí sa to v narkóze asi 15 minút po prebratí slabé bolesti brucha ako pri menzes, krvácanie alebo špinenie 7-10 dní. Inak bez bolesti

maxikacenka

Bojka..ten klystir zavisi asi od toho ci ti to robia Leep metodou, alebo skalpelom..pri leep metode - elektrickej slucke sa nepouziva klystir pred konizaciou.

maxikacenka

Bojka..ja som bola na konizacii koncom novembra, nic mi nedavali, ani po tom infuzii...je to kratky zakrok, maximalne 15 minut si v narkoze..a potom tyzden som citila trosku bolesti v podbrusku, ako pri menstruacii..
Dnes som bola na kontrole, uz som dobre zahojena, a dobre, ze som na konizacii bola, kedze som mala tazku dysplaziu.. .. na cytoster mam ist niekedy v lete..
Baby,ako vam dopadli cytostery po konizacii? dobre vysledky ste mali po tom?

stanicka

lena251 hm, vsetky zeny, ktore mali rakovinu krcka maternice mali aj HPV virus pritomny (vysokorizikovy). Je stovky druhov HPV virusov, iba zopar z nich mozu zapricinit rakovinu. Pravda je vsak taka, ze tento virus ma az 80 percent populacie. Nositelmi su muzi. Didlinka, je zvlastne, ze ked ti doktor robil kolpo neurobil ti biopsiu, ked tam nasiel abnormalne bunky, ale cytoster...S biopsiou sa zisti blizsie, o aky level dysplazii ide. Cytoster dvojku ma mnoho zien, je to v poriadku. Tak sa drz.
evellina, na HPV nie su ziadne lieky, kedze virus sa nelieci. Vitaminy a podobne sluzia na prevenciu a podporu imunity, neuskodia, ale nejak vyrazne nepomozu. Mne nebol odporucany ziaden liek, vedela by som, keby nieco nove bolo na trhu, ale dam vediet, keby som sa nieco nove dozvedela. Zajtra by mohli uz byt vysledky mojej biopsie.

bojka

slniecko....
dakujem pekne za odpoved. Chcela som sa este spytat: Vecer pred operaciou davaju klyzmu? Po operacii davaju infuziu? Mne by to prospelo, lebo chcem zhodit par kg co mam navyse... stiahlo by mi to zaludok...
A po operacii si citila bolest?
Dakujem za odpovede.

lena251

ahojte kocky, ja som bola na konizacii v oktobri. a vcera som bola na prvom cytostere. tak cakam tiez na vysledy. pytala som sa doktora ci a kedy robia na HPV virus. povedal, ze to az ked odporucia, vraj az ked vychadza nieco zle, neviem ci v cyto alebo histologii. a vraj sa to skor robi dievcatam co nemali styk lebo vsetky ostatne zeny ho maju.len asi tak, ze nie je nebezpecny.

slniecko

ahoj bojka.vobec sa nemas coho bat.ja som uz 2 roky po konizacii ale presne viem co prezivas.ja som bola na 1dnovej chirurgii.doobedu ma zoperovali a na 2 den som sla rano domkov.po operacii sa kludne mozes ist k veceru osprchovat aj piskat bez problemov.budes mat trosku zvlastny pocit ale to k tomu patri a ked budes mat nahodou nejake bolesti v podbrusku tak si pytaj nieco na to.a odporucam ti povinne lezat aspon tyzden.a potom uz bude vsetko len lepsie a lepsie skoro sa ti zahoji rana budes mat vsetky vysledky ok uvidis netreba mysliet na zle veci naozaj ver mi.tak ti silno drzim palce.tak potom daj vediet alebo ak mas otazky napis .prajem pekny den

bojka

Ahojte kocky. Aj mna caka konizacia - 3.2. Najskôr som sa bala, ale citam Vas vsetky... tak snad to aj ja prezijem. Chcem vediet, ci v den po operacii vam dali jest? alebo infuzia? Dalej, ak vam trebalo pisat .... mohli ste ist? Mohli ste vstat hned po operacii? Alebo ste lezali? Bolo mozne sa ist napr. vecer osprchovat? Alebo nasledujuce rano? Prosim odpovedzte mi na tie otazky, ktore sa tu nikto nepytal. Dakujem Vam.... a vela zdravia Vam prajem