Caute, chcel by som zacal posilovat, mam 16 rokov. som dost tenky preto by som chcel aj pribrat a premenit to na svaly a chcem si kupit aj nejaky doplnok ako napriklad gainer...pocul som ze kreatin mi moze robit problemy s oblickami/pecenou ak ho budem brat v takomto veku, tak sa chcem spytat ci gainer nie ... alebo co by ste mi doporucili? dakujem :)
Doplnky - Gainer, Kreatín,...
diki diki...a ten gainer mi nemoze uskodit?
A nemám za teba aj železo dvíhať?Pár rád - Jedz 6 krát denne, tri krát mäso raz vajcia pred spaním tvaroh, a nejaké to pečivo. Vynechaj jedlá ako halušky a buchty. Tak isto obmedz sladkosti a veľmi slané jedlá. Jedz pravidelne a hlavne nevynechaj raňajky. Do školy si tak isto vezmi mäso. Gainer užívaj rano pred raňajkami a po cvičení. Trénuj pondelok, streda piatok. Každy deň pretrénuj celé telo, to znamená jeden cvik na biceps, triceps, chrbat, hrudnik, nohy, ramená. Neukážem ti ako čo cvičiť, to okukaj v posilovni, opýtaj sa tam alebo si to nájdi na nete. Treba sa týmto riadiť a výsledok zaručeny.
zijete ludia?
PROSIIM
nikto?
pls nepomohol by si mi stym ty? a co by som si mal teda kupit pls?
Ten produkt čo si našiel nekupuj, si tenký až až. Nájdi si na nete tréning, necvič každy deň biceps ale celé telo, a základné veci si prečítaj na stránke www.posilovanie.sk alebo www.fitmagazin.sk
a este dodam ze som dost tenky, ak to niekoho zaujima tak som sa odmeral...no takze ked som tenky potrebujem aj nabrat nejaku hmotu a tiez svaly tak podla toho by som chcel ten doplnok...
zápästie - 15 cm
hrudník - 85 cm
pás - 87 cm
biceps - 28 cm
lýtko - 38 cm
členok - 23 cm
stehno - 53 cm
tak si predstavte aky tenky som :/
nasiel som taketo nieco Aminostar Nitric Oxide Expander co nato hovorite? pls .. diky za radu
dakujem za rady