Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Make up GOSH Natural touch foundation

Strawberryca

vies ze to iste som sa chcela opytat aj ja teba ?:D ja som tiez toho veeelmi vela vyskusala co sa tyka cistenia pleti a kremikov...no najviac som spokojna s Loreal pure zono chromo clear to je taky gel a ktomu je taka gumova kefka stym ked sa odlicim si vycistim plet krasne to aj zbytky makeupu umyje a citim sa tak sviezo :) potom co sa tyka kremu tak pouzivam od dermacolu alebo od garnier...inak chcem skusit od vichy nocny na to pocujem samu chvalu...ty mas ake skusenosti?

katuša

blogy na rimmel sledujem pravidelne, tiež sa mi celkom pozdáva.no tu loreal lebo maybelline asi vyskúšam. tiene používam veľmi zriedkavo, takže v tomto ti asi neporadím. mňa by ešte zaujímalo, keďže máme asi podobnú pleť, aké máš skúsenosti s krémami a celkovo kozmetikou na pleť, lebo ja som toho vyskúšala neúrekom... no stále som nenašla to pravé.

Strawberryca

tak na špirale si potrpim aj ja :) tiez dlhe a huste a hlavne nezlepene...vieš čo ja som skusala tiez oriflame a avon ale co ja viem da sa ale nic moc...ja mam asi 3 najoblubenejsie maskary a to Loreal ta volume milion lashes stym hrdlom proti zasychaniu spirali ta naozaj vydrzi dlho ze nevyschne reklamuju ju... potom mam velmi rada od Maybelline the Falsies taka fialova a teraz moja najoblubenejsia je Rimmel Max boldcurvers to je ta nova zelena ta je fakt super vytoci riasy krasne ma taku zahnutu kefku a su fakt dlhe a huste a ked si ju rano dam a vecer pridem domov neopadava ani nieje nejako menej viditelna...od max factor som este nemala ale asi skusim tu Experience o nej rozmyslam...inak od Max factor mam tie nove tiene Smokey eye efect v odtieni Bronze Haze take hneducke strasne sa mi pacia hlavne ta tmavsia tu ked skombinujem s tienom bledunkym pekny efekt to spravi .. neviem no ty s nimi mas skusenost? popripade tiene ake uprednostnujes ak pouzivas?:)

katuša

nie, zatiaľ mám prvú bázu tu od goshu, dovtedy som ich nepoužívala. ale ked ju spotrebujem, určite sa budem rozhliadať aj po lacnejšej variante. a samozrejme, že dám vedieť :) priznám sa na špirály som dosť vysadená..ja zbožnujem,ked by som mohla riasami pomaly zametať :D dlhánske a husté...skúšala som avonovky, oriflamy..nič moc, max factor asi všetky okrem tej čo teraz ide v reklame..taký čierno zelený obal. od nich sa mi celkom pozdávala masterpies max alebo tá 2000..neviem čo. ostatné ma maximálne sklamali. a veľmi som spokojná s obyčajnou miss sporty xxl volume MF niektoré strčila do vrecka. a chvália tu na fore od miss sporty nejaku zelenu predlžovaciu tak aj tu sa chystam vyskušať alebo maybeline. máš s nimi skúsenosti?

Strawberryca

samozrejme ozvem sa velmi rada :) aj ty na mna nezabudni ak budes mat skusenosti s niecim novymm s cim budes spokojna...mne by asi bolo luto za bazu dat 20€ ...inak mas aj nejaku oblubenu špiralu?:)

katuša

presne tak, max factory su krasne rozžiarujuce..no až tak som zistila,že takýto makeup a krycí zároveň asi ani neexistuje :( ja používam bázu od goshu, tu na forach ju chvália, no ani ja nevidím nejaký extra rozdiel, a to tá báza stála cca 20 eur, preto som sa pýtala,takže ďakujem. daj potom vedieť pri akom makeupe si skončila aké máš skúsensoti :)

Strawberryca

kati ved to je rozumne ale ja by som hanbila odmalovat si nejaku vyrazku tam a dat si nato make up skusobne..:/ .. :) max factor maju makeupy na plet ktora je bezproblemova...pouzivam pod make up bazu od Astor s inou skusenost nemam..tato je dobra ale nevidim vtom velky rozdiel ci si tu bazu pod neho dam alebo nie aj ked nejaky rozdiel tam je ze po naneseny je taky sceleny viacej ale co sa tyka topenia sa makeupu ani nie...ty nejaku bazu pouzivas?

katuša

tak ja len tak zistím, či mi ten makeup, ktorý skúšam prekryje dané miesta, ktoré potrebujem. ked som takto skúšala max factory, vôbec mi nič neprekryli,keby som to skúšala na krku, nezistím to :) puder mi nerobí masku, ale vravím, na líca si ho dávam len tak jemne, lebo ich mám suché. a kryje mi to aj také aknozne vyrážky. ja sa ťa chcem opýtať, či nemáš skúsenosti s nejakými bázami pod makeup...?

Strawberryca

fiha to si celkom odvazne ked si to tam odmalujes a das make up :)heh..ja skusam make up odtien na krku ten je taky isty ako tvar ... ten max faktor ti neurobi masku na tom makeupe a kryje? ...ja mam tiez drobne pupaciky podkozne sem tam ale obcas mam aj take co potrebujem zakryt preto som chcela vediet ci ten make up kryje aj take vyrazky viditelne...:)