Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PORADTE MI JE TO SURNE!

Príspevok v téme: PORADTE MI JE TO SURNE!
skaredy

mam 15 a strasne ma trapi moj vyzor.ako sa s tym mam vyrovnat ze vyzeram ako totalny pako??som dost citlivy a dokaze ma vela veci zobrat,neviem sa vyrovnat s tym ze vyzeram ako svina ako totalny debil ved do smrti ostanem sam kazdy sa mi vysmieva aj ked to nie je pravidelne ale dokaze ma to totalne zobrat chcem zomriet nemam ani kamaratov vsetci ma opustili mam aj problem s hovorenim kokcem a mrmlem som dost tucny na tvari a vyzeram otrasne!!!co mam robit?myslite ze sa mam zabit alebo mam sa s tym nejako uz vyrovnat?
mojim najvacsim problemom pre mna je ze ja strasne tuzim mat nejaku babu ale nijaka sa za mnou ani nepozrie rozmyslam ci mam buducnost zit ci sa nemam dat do tvrdeho bojoveho sportu a tam si vybijat agresiu alebo sa rovno zabit co sa uz niekolko krat takmer stalo-inak mam 15,onedlho 16 ale to nic nemeni na veci pretoze vyzor SA ZIALBOHU NEMENI!!! :((((((((

slavina

Veď kľuuud chlapče zlatý.Jožo Ráž v jednej piesni spieva:"krása raz pominie,mladosť je večná".Ži tak,aby si si aj o 20 rokov povedal,že sa cítiš mladý.Lebo mladý zostať môžeš,keď sa tak cítiš,ale krásny nikto nikdy nezostane aj keby sa tak cítil.Ani plastika to nerieši na trvalo.Pozri moji rodičia majú dokopy 103 rokov,vypadajú občas aj na viac ;o),ale keby som ich pustila na diskotéku,tak vo výdrži nenájdu súpera..Maj stále úsmev na tvári a život sa Ti podarí....pa

skaredy

viete ako ja sa porovnavam s inymi a vsetci uz mali babu alebo maju a ked aj nie tak maju strasne vela znamosti aj opacneho pohlavia zatial co ja nepoznam ani jednu babu!!!zo dna na den som stratil asi 18 kamosov zo dna na den mozno mam par spoluziakov zo skoly a tak.....
a ked som to pisal vcera mal som depku vlastne ani taky skaredy nie som i ked bol som.....
vlastne pravda je taka ze ja sa len pred inymi na tvrdasa hram a v skutocnosti som mekky a to je moj jediny problem.....
mozno to je pre to ze som bol kedysi sikanovany a potom som sa voci tomu tvrdo zoprel zacal som byt ku vsetkym zly surovy a kazdy si potom so mnou ani nechcel zacat.....
ale trapia ma moje zenske znamosti,ved ja poznam mozno tak 2-3 baby s ktorymi prehodim par slov!!!

lencok

nenariekaj nad sebou, radsej nieco rob:-)...co je lepsie namysleny, arogantny krasavec alebo mily obycajny chalan? urcite ro druhe. zacni pomalicky cvicit, budes sa lepsie citit...pri cviceni sa uvolnuju hormony stastia. Este zazijes velmi vela krasnych veci a nezabudni ze neexistuje nikto dokonaly. Aj priatelka raz pride, vsak sa hadam nikde neponahlas. Drzim Ti palceky:-)

elle

Žiadny človek nie je škaredý, pokial to nespôsobuje sám, svojim chovaním, prístupom, názormi, atď.. Nezabúdaj že krása ide v prvom rade zvnútra. Chlap môže byť sexy aj bez výzoru Breda Pitta.
A pokial si myslíš že si tlstý, urob s tým niečo, zvýši ti to sebavedomie.