Ako u urologa ked nemam 15??

mate59

sono je vyšetrenie, kedy ti prístrojom behá po bruchu a obraz sa prenesie na monitor.Tam nie je žiadna bolest.Máš nejaký problém?

mate59

rodičia tam nemusia byť,povedz mamke, že ti to je nepríjemné, ona počká vonku.Urológ sa ťa spýta, aké máš problémy, napr. s močením, prezrie ti penis,prehmatá semeníky a ty si stiahneš predkožku, to je všetko,môže spraviť sono močového mechúra,obličiek a močovodov.To sa robí v ľahu a košeľu si vyhrnieš nad brucho.

muc

aby bolo jasne, v 15. uz mas svoj obcanak, dokonca si aj pravne zodpovedny za svoje ciny, no a teda v tomto veku vobec nie je potrebna pritomnost rodica pocas vysetrovania. takze nie lekar ma respektovat tvoje rozhodnutie, ale tvj rodic. lekarovi neboj sa, nebude nik iny tam cybat ;)

Inner

ja som zena, neviem, co sa deje u urologa :-). Lekarovi bude jedno, ci tam mas rodica. A ked poziadas o to, aby tvoj rodic ostal vonku, lekar to musi respektovat.

Christoper14

Mne vravela doktorka ze tam musia somnou rodicia..ale to dufam ze nie..a ako vysetri? len sa pozre a daco predpise?