Chcela by som sa opýtať čo si myslíte o tom. či by som mohla otehotnieť ak som s partnerom za celý cyklus mala styk len na začiatku(t.j. 3 dni po menštruácii) a ďalej bolo už len ručné stimulovania a pod. pri styku sme použili kondóm. No pred stykom ejakuloval pretože som ho stimulovala ale treli sme všetko uterákom a po hodine som mu navliekala kondóm.... nemohli sa naň preniesť spermie z mojej ruky?...je možné tehotensto? mešká mi to:-/ no prešla hodina a utierala som si ju... Prosím o rozumné odpovede...Ďakujem ;)
Je u mňa možné tehotenstvo?
Akesik moc komplikovane a moc si utierala.Jasne ze sa da otehotniet a to dokonca aj ked ma kondom ale sanca je velmi velmi mala
ďakujem... za odpovede... ale tak mešká mi to tak čo ja viem... ospravedlňujem sa ak su to zbytočné otázky.... proste stresujem ;)... počkám kým prídu preotže nemám ich najpresnejšie... proste nepravidelné... mali by dojsť...;) Už vám dám pokoj ;D
za tu hodinu spermie vyschli. potom ste pouzili kondom. Nebolo kedy a ako otehotniet. Pre pokoj duse si cca o dva tyzdne po styku sprav tehotensky test, ale podla mna su to vyhodene peniaze.
pre boha keď sa tak bojíš tak si sprav baby test, tu sa nikto do krištáľovej gule nepozrie a nepovie či si - či nie si...
no neviem... mám nepravidelný cyklus no oproti tomu minulému mi to mešká 4 dni...strašne sa bojím a prosím o odpovede nie len o jednu takú minimálnu ;(
nie si tehotna...