Pletova kozmetika (mastna a zmiesana plet)

casanta

Podla mna su tie znacky neskutocne predrazene, nie vzdy cena urcuje kvalitu. Co tak vyskusat prirodnu kozmetiku alverde tu radu s morskymi riasami. Ja som s nou spokojna a aj cena je viac nez prijatelna. A ak by ti nahodu nesadla, tak ti aspon nebude luto tych par drobnych.

Johanka777

Ahoj Deniska
Tvorbu kožného mazu treba zastaviť priamo v zdroji, nestačia len kozmetické prípravky. Krásna pleť je podmienená zdravím zvnútra.
Normálne sa na koži tvorí maz. Avšak zvýšená tvorba kožného mazu môže byť vyvolaná rôznymi faktormi:
- zvýšenou tvorbou hormónov, čo spôsobuje, že sa v upchanom vlasovom folikule nahromadí maz a začne sa dobre dariť baktériám a na koži sa to prejaví vznikom vyrážok
- nezdravou stravou, zvýšenou konzumácia cukru a sladkosti, bieleho pečiva, údeného syru, sladkej limonády, prispieva k tvorbe mastnej pleti a k zaneseniu pórov
- nesprávnym čistením pleti
- používaním nevhodných kozmetických prípravkov, čo môže viesť k vysúšaniu pleti

Ak chceš, poradim Ti viac na prirodnesk@gmail.com

anjelik9

la roche neviem neskusala som
vichy nejak ani nechcem bo každy hovori že je to chemia - ja osobne používam len vzorku z lekarne kremu normaderm lokalne na zapalene vyrazky
bioderma tu mam gel ten mi plet vysusoval voda h2O tu mam ta je v pohode pekne ked ju použivaš rano večer ti plet zmatni plus je tušim aj anitbakterialna ked sa nepletiem krem akn ked som ho používala rano večer pekne pravidelne nevyhadzovala sa mi plet takže tieže tiež som za ano krem ai mi z vyrazky vytiahne hnis čo ja by som ju chcela skôr zneškodnit takže to používam tu vzorku z vichy krem hydra ked mas vysusenu plet tak tiezv pohode ten matujuci mam vzorku ale ešte som ju neskušala a tiež maju ružovu vodu na citlivu plet to mi kožna poradila na odličovaniei pleti daju sa tym odličit aj oči a ešte mam aj mydlo tiež na zmiešanu mastnu plet tuhe to sa mi zda fajn ale pravidelne som ho nepoužívala dlhšiu dobu takže neviem objektivne posudit ja som za biodermu vodu a krem akn - ked to pravidelne použivas a za vichy normaderm lokalne na vyrazku

horatio

Denniska: bioderma je z tych troch asi najmensie zlo, ale neskusala si aj prirodnu kozmetiku? mne pomaha Annemarie Borlind (cenovo porovnatelna) - maju tam radu na zmiesanu plet a pre akne je tam rad Dado Sens, velmi ucinna, len ono to nezacne fungovat hned, kedze je to prirodna kozmetika, ale vysledky som videla az o taky mesiac, no teraz som maximalne spokojna a ine ani nepouzivam. a este som pocula chvaly na kozmetiku (menej znamu) tiez prirodnu - Locherber, tu som zatial nemala, cize neviem odporucit, ale mozno by ti poslali nejake vzorky. ja od nich (predava to firma fiore .... fiore-sk.sk) kupujem vlasove pripravky a dekorativku a oni k balicku vzdy zaslu nespocetne mnozstvo vzoriek samponov a kremov na rozne druhy pleti, tak tam popripade skus napisat a mozno ti poslu. ale ak chces volit medzi tymi tromi spominanymi, tak fakt radsej biodermu, je najsetrnejsia k pleti. pa

adusha

ivuushka aky pripravok od biodermy si pouzivala? alebo aky by si mi odporucila? mam viacmenej mastnu plet aj trochu akne.. v poslednej dobe mam problem (asi sa to robi z gelu co pouzivam) ze sa mi velmi vysusuje okolie oci a ust.. tak neviem co mam pouzivat aby sa mi plet zlepsila :(

Dennniska

Dakujem za prispevky.

Co sa tyka mojej pleti, tak nemam problemy s akne. Nemozem tvrdit, ze mam problemovu plet, mojim problemom je skor tvorba kozneho mazu, pory a na licnych kostiach mam take drobnejsie podkozne vyrazky. Pouzivam od Loreal Pure Zone a Triple Active pre rovnovahu pleti. Ale tiez mam pocit, ze mi tieto kozmeticke produkty pokozku vysusaju (to je prvotny dojem), potom sa vsak opat dostavi pocit mastnej pleti.

Ivuushka

Ja som mala aj jedno aj druhe aj tretie najlepšia bola Bioderma prečo ??

Vichy : dosť visušoval a mala som z neho podráždenú a suchú pleť

La roche : Bol fajn ale výsledky boli nič moc

Bioderma : MY veľmi pomohla ako aj s akne tak aj ja zvami po nom .. Samozrejme že keĎ máš akné tak treba aj neičo od kožnej

Tak to bola moja rada dúfam že som pomohla